Posvuda pada kisa, a stizu i snijeg i olujna bura. Sto nas ceka iduci tjedan?

U cijeloj pada kisa, jaca ili slabija. Na Jadranu te u dijelu sredisnje Hrvatske i Slavonije, ima i pljuskova pracenih grmljavinom.

3.5.2014.
15:43
VOYO logo

Uz kisu je danas i zamjetno svjezije nego sto je to bilo jucer i proslih dana tako da ce najvise temperatura danas biti uglavnom od 13 do 18?C, pisu meteorolozi HRT-a. Ono sto ce jos doprinijeti osjetu svjezine je vjetar. Naime na kopnu je zapuhao umjeren sjeverac i sjeveroistocnjak koji ce se prema kraju dana i pojacati pa ce u sjeverozapadnim predjelima te u gorju biti i jak, moguce s olujnim udarima. Na Jadranu se vjetar okrece na buru koja ce do kraja dana mjestimice, posebice podno Velebita, biti jaka i olujna.

Vrlo vjetrovito ce biti i u nedjelju, pa ce podno Velebita biti i orkanskih udara bure. Nedjelja ce u pocetku jos biti oblacna s povremenom kisom, a zbog zahladenja, u visem se gorju, osobito Like, ocekuje i padanje susnjezice i snijega. Oborine ce prema kraju dana postupno prestati, a sa zapada ce se ponegdje i djelomicno razvedriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljniju prognozu procitajte ovdje.

Od ponedjeljka se zato vrijeme mijenja, te meteorolozi predvidaju da ce oborine prestati, bit ce suho, suncanije, te polako i sve toplije. http://www.hrt.hr/vrijeme-i-promet/nakon-promjenljivog-i-nestabilnog-proljetnog-vremena-kisovito-i-vjetrovito-jesensko

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo