'Kerum mi je prijetio i vrijeđao obitelj'

12.4.2010.
14:44
VOYO logo

arti-201004120011006Govor gradonačelnika Željka Keruma na otvorenju Croatia Boat Showa zloupotreba je položaja.

"Gradonačelnik je to iskoristio za vrijeđanje političkih protivnika te izjavio da je pukao. Kako se to tumači u psihičkom smislu, sam je priznao, pa ne treba tražiti njegovu potvrdu radne sposobnosti. Tražimo neopozivu ostavku gradonačelnika Keruma", poručio je šef splitskog HDZ-a Dujomir Marasović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je tužbu protiv gradonačelnika koji je izjavio u novinama da je Marasović navijao za Dinamo na nedavnoj utakmici Hajduk-Dinamo, piše Večernji list.

"Navijač sam Hajduka od rođenja. U to vrijeme bio sam u Cukarinu s prijateljem Domagojem Marojevićem, uopće nisam bio na toj utakmici", istaknuo je Marasović, dodajući kako građanima tužbom žele pružiti dokaz da Kerum laže i da mu se stvaraju priviđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef splitskog HDZ-a potom je rekao da mu je na Rivi, dok je čekao prijatelja, na nogostupu prišao Kerum s pratnjom, uputio prijetnju i uvredu obitelji.

Marasović nije želio otkriti što mu je točno rekao, naglasivši da ga neće prijaviti policiji nego da za to traži ostavku gradonačelnika, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201004100170006 arti-201003030355006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo