gradonačelnički kandidat HGS-a / Kerum komentirao povlačenje Pauletića i zaključio: 'Napravio je dobar potez'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Željko Kerum smatra kako je u gradonačelničkoj utrci on na prvom mjestu te da on ionako pobjeđuje

19.4.2017.
19:14
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Željko Kerum, gradonačelnički kandidat HGS-a, komentirao je povlačenje Roberta Pauletića iz utrke za splitskog gradonačelnika i konstatirao kako je Pauletić pametan i realan čovjek.

"Napravio je dobar potez jer je pametan i realan čovjek, iako puno bolje stoji nego drugi kandidati nije imao izgleda za dobit, pa zašto trošit energiju, a pitanje je i koliko je stranka stajala iza njega", rekao je Kerum za Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Realno je da ću ja dobit. Bez obzira šta postoje kandidati koje se promovira nauštrb drugih, tu najprije mislin na gospođu bankaricu Puljak. Njoj je mjesto u banci, a mediji je guraju na osnovu odnosa s bankama. Neka nastavi šetati s mužem pod rukicu i raditi ovrhe", izjavio je Kerum.

Istaknuo je kako je poredak u utrci takav da je na prvom mjestu on, potom Krstulović Opara, zatim Aida, Pauletić pa tek onda Puljak. "Neka bankarica makne prste s građana. Jadan onaj tko glasa za nju nakon svih ovrha koje rade banke. Ma, ne bi ja nju prozivao da se ona nije našla bit pametna i optuživat mene za nešto o čemu ja ne odlučujem", tvrdi Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je rekao kako je Puljak "šarena laž", Kerum je poslao poruku i HDZ-u. "Neka se Andro povuče iz utrke i HDZ podrži mene jer ionako pobjeđujem, a ovako možemo počet radit već dan nakon prvog kruga. Zašto puštat nekog ka bankaricu da koči izbore? Kako sam ja podržao župana tako neka i oni mene za gradonačelnika", rekao je Kerum za Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo