ŽELI U STUDIO NAKON PULJKA / Željko Kerum: 'Koliko košta gostovanje u Stankovića? Dat ću ja njemu i pitanja da se ne muči', Aco mu uzvratio: 'Ne brukaj se'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

'Imam jedno pitanje za vas, zna li netko od vas Acka Stankovića da mi dogovori emisiju Nedjeljom u dva?', upitao je Željko Kerum na Facebooku

4.4.2022.
9:33
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Prošloga tjedan najavljeni su novi izbori u Splitu, a Željko Kerum odmah je postao aktivniji. Jutros se javio kako bi komentirao jučerašnju emisiju Nedjeljom u 2 u kojoj je gostovao Ivica Puljak, aktualni gradonačelnik Splita koji najavljuje ostavku i nove izbore.

"Dragi prijatelji, dobro jutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imam jedno pitanje za vas, zna li netko od vas Acka Stankovića da mi dogovori emisiju Nedjeljom u dva? I neka kaže koliko to košta? Može kompenzacija u ozonima!

Pitanja ću mu ja dati da se ne muči i recite mu da me ne pita kako sam prevario stranku Pametno i maznuo im sredstva s računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustvari neka me pita šta mu ja napišem. I recite mu da me pusti da onako uljuđeno tolerantno lažem. Brzinski ću lagat da me nitko ne razumije. Eto toliko za sada", napisao je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aco odgovorio: 'Ne brukaj se'

Aleksandar Stanković odgovorio je Kerumu nakon njegovih prozivki.

"Pita Kerum jel mu neko može reć kolko košta gostovanje kod Stankovića? Ne brukaj se Žele, bio si s kosom, bez kose, bila je seka… nemaš tih para više", napisao je na svom Facebooku Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo