Kerum doživio nervni slom: Dosta mi je kretena!

'Priznajem, puka san, oprostite mi na ovakvom govoru, al ne mogu više trpit tog kretena!', ispalio je Kerum na otvaranje 12. Croatia Boat Showa.

10.4.2010.
16:13
VOYO logo

Otvaranje 12. Croatia Boat Showa u splitskoj luci začinio je gradonačelnik Željko Kerum, a na prozivke su mu odmah odgovorili prozvani.

"Protiv mene je upregnuta đavlija kompozicija koju vode kreteni kao Marasović i Ostojić. U tristo dana su dobili preko tristo stranica da me blate sa najgorim lažima, zato jer im smeta vladam u Splitu i Županiji. Oni rade štetu svojim strankama i nadam se da će ih šefovi potjerati!", govorio je uzbuđeni Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priznajem, puka san, oprostite mi na ovakvom govoru, al ne mogu više trpit tog kretena. Žao mi je što je Vicenco (Blagaić - organizator Boat Showa - nap.a.) naivno istupio i priključio se kompoziciji bijednika poput Duje Marasovića i Ranka Ostojića koji se ne mogu pomiriti s time da ja vladam gradom. Stalno me napadaju, mediji pišu po nalogu", otvorio je dušu splitski gradonačelnik.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Kerum novinarima rekao da Grad nije opstruirao Boat Show, te da bi pomogao Blagaiću da on nema novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marasović je uzvratio: "Nisam se prepoznao u riječi "kreten". Ali, ako je on priznao da je pukao, onda mora dati ostavku".

Blagaić je pak rekao da se gradske službe maćehinski odnose prema njegovoj manifestaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reagirao sam emotovino i temperamentno. Takav sam, trpim u sebi, ali više nisam mogao", objasnio je svoje ekscesno ponašanje nešto kasnije pred novinarima Kerum.

Prethodni članak:

arti-201004040051006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo