SKA PUNK NA OTP WORLD STAGEU / Kawasaki 3p prvo domaće pojačanje jedanaestog INmusic festivala

Na Jarunu će predstaviti aktualni album "Goli zbog pasa", još jednu zbirku punka, reggaea, ska, autoironije i tzv. šank-poezije koju je kritika proglasila njihovim ponajboljim ostvarenjem

14.3.2016.
16:31
VOYO logo

Zagrebačka ska-punk skupina Kawasaki 3p prvi je domaći bend koji je potvrdio nastup na jedanaestom izdanju INmusic festivala.

Oni će na OTP World Stageu predstaviti aktualni album "Goli zbog pasa", još jednu zbirku punka, reggaea, ska, autoironije i tzv. šank-poezije koju je kritika proglasila njihovim ponajboljim ostvarenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako bend postoji od 1993., široj javnosti pažnju su privukli deset godina kasnije provokativnim i nesvakidašnjim scenskim nastupom na Dori kada su se za pjesmu Eurovizije natjecali u kućnim ogrtačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Punkerska ''Antonija'' bila je prva pjesma takvog izričaja na Dori, a time su otvorili put i ostalim neklasičnim izvođačima. Originalnost i doza provokativnosti dio su svih njihovih koncerata pa se i na INmusicu može očekivati adrenalinom nabijen nastup za pamćenje!

INmusic festival 11 održat će se od 20. do 22. lipnja na Jarunu uz nastupe PJ Harvey, Florence + The Machine, Skunk Anansie, Wilco, The Coral, Jakea Bugga, Yeasayera i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo