vijesti iz francuske / Kaubojima opljačkan službeni kombi! Glasnogovornik HRS-a: 'Nemamo komentara na situaciju Babić-Metličić'

'Petar i Željko su odlični suradnici i mi nemamo komentara. Nakon utakmice smo svi bili zajedno i to sve govori', prokomentirao je glasnogovornik HRS-a spornu situaciju s utakmice protiv Čilea

19.1.2017.
11:21
VOYO logo

Hrvatski rukometaši na svjetskom prvenstvu u Francuskoj zasad briljiraju. U četiri dosadašnja susreta upisali su četiri pobjede, a u petak će u susretu s Nijemcima direktno odlučivati o pobjedniku skupine. 

I dok su priče vezane uz događje na terenu izrazito pozitivne, iza kulisa je reprezentaciju zadesio jedan neobični incident. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš potvrdio je za RTL kako je opljačkan službeni kombi reprezentacije. 

"Kombi je opljačkan za vrijeme utakmice protiv Čilea, ukradena je znatna količina sportske opreme. O kojoj količini se radi, još ne možemo reći pošto je istraga još u tijeku. Nas to neće poremetiti u pripremama za utakmicu s Njemačkom, jer većina naše opreme je u hotelu, tako da nastup igrača u Jominoj opremi nije nimalo upitan. No, nije bilo ugodno čuti za ovaj incident, procedura osiguravanja mjesta događaja je bila vrlo dugotrajna. Kombi je nasilno otvoren, ostali smo zatečeni, no mislim da će se sve riješiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maraš je prokomentirao i spornu situaciju koja je sinoć zapela za oko hrvatskim medijima - kada se učinilo da Pero Metličić ne želi pružiti ruku izborniku Babiću. 

"Nemamo nikakvih komentara na taj događaj. U reprezentaciji je sve pozitivno, imamo četiri pobjede u skupini i čeka nas velika utakmica za prvo mjesto protiv Njemačke. Petar i Željko su odlični suradnici i jednostavno nemamo komentara. Nakon utakmice smo svi bili zajedno i to je sve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo