okrećemo se mađarima / Kauboji nakon pobjede na startu: 'Radili smo početničke pogreške, potrošili se više od očekivanog'

'Mađari su nakon Nijemaca umorniji od nas. Ako naučimo nešto iz današnje utakmice i ako ne ponovimo iste greške, mislim da ćemo slaviti', smatra Šebetić

13.1.2017.
22:28
VOYO logo

Hrvatska je u 1. kolu skupine C teže od očekivanog svladala Saudijsku Arabiju, a svoj komentar nakon utakmice ponudili su Domagoj DuvnjakJakov Gojun i Luka Stepančić. 

Duvnjak: 'Nije bilo bajno'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo čestitke dečkima na pobjedi. Nije bilo bajno, ali to je prva utakmica. Super smo krenuli u utakmicu, imali smo dosta tehničkih pogrešaka i tu su se oni vratili. Sve u svemu, mislim da smo kontrolirali utakmicu i naravno da moramo puno bolje.

O Mađarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako dobra ekipa. Bit će jako teško, 6-0 njihova obrana gdje dvojka i petica izlaze van na vanjske pucače. Dobro smo se pripremili. Jako dobro smo se pripremali. Moramo puno bolje igrati nego danas i ja se nadam pobjedi.

Gojun smatra da će Mađari biti teži zadatak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa jedna teška utakmica, namučili se jesmo, ali mislim da ni u jednom trenutku nije bilo upitno. Oni su igrali jako brz rukomet, stvarno su niski što je za nas visoke igrače veliki problem. Ali, mi smo probili led, prva dva boda su upisana i ja čestitam svojim dečkima i sad se možemo spremiti na Mađarsku. To će biti još jedna teška utakmica, mi smo se stvarno spremali za njih jako dugo i neće biti lako, jedna kvalitetna ekipa sa puno dobirh igrača, ali ja vjerujem u svoje dečke i mislim da ćemo se bacati na glavu, ne mislim nego sigurno, i probati uzet još dva boda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo