FILMSKA PRIČA / Taksist vozio u Dubrovnik, šokirao se kada se vraćao: Na zadnjem sjedištu bile su tri koverte pune novca

Image

Taksist je vozio je stranku koja je imala prometnu nesreću na karlovačkom području u Dubrovnik i uredno ga ostavio na željenoj destinaciji te krenuo natrag kad mu je zazvonio mobitel...

3.2.2022.
20:36
VOYO logo

Taksisti se u svom radnom vijeku svega nagledaju i svašta dožive, no ono što je doživio Karlovčanin Nikica Rukavina sigurno nije baš svakodnevna situacija, piše KAportal.

Vozio je stranku koja je imala prometnu nesreću na karlovačkom području u Dubrovnik i uredno ga ostavio na željenoj destinaciji na jugu Hrvatske te polako krenuo natrag prema Karlovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratio 90.000 kuna, za nagradu dobio - 100

No, kako je za KAportal ispričao vlasnik taksi obrta koji vozi za Cameo Ivica Ika Ribičić, vozača su zvali iz središnjice jer se klijent požalio da je izgubio novac, i to veću količinu. Taksist je već bio kod Splita kad je stao i na zadnjem sjedištu automobila imao što vidjeti - tri kuverte pune novčanica. Nije ih brojao, ali po procjeni bilo je u njima možda i sto tisuća kuna. Vrijedni taksist Nikica nije dvojio, nego okrenuo taksi i vratio se u Dubrovnik kako bi stranci vratio novac.

Na koncu se ispostavilo da je u taksiju bilo ostavljeno 90-ak tisuća kuna. Prilično puno keša za jednog putnika. Nakon što je stranci vratio novac dobio je i nagradu - cijelih sto kuna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribičić kaže da taksisti u svojim vozilima često znaju pronaći razne stvari putnika, no događa se da se ovi uopće i ne jave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo