NOVA PORCIJA MLAĆENJA / Karate Kid evoluirao u Kung Fu Kid

Franšizu koja je tijekom '80-ih među zvijezde vinula Ralpha Macchia, 20-ak godina kasnije oživljavaju Jackie Chan i Will Smith, koji u Pekingu snimaju "Kung Fu Kid".

13.7.2009.
16:29
VOYO logo

Tinejdžersko šaketanje, hvatanje muha štapićima za jelo i pomno orezivanje bonsaija upravo dobivaju svoj nastavak. U Pekingu je ovih dana počelo snimanje remakea legendarne franšize "Karate Kid", koje će u kina sljedeće godine stići pod imenom "Kung Fu Kid".

Učitelj borilačkih vještina u ovom će filmu biti sveprisutni Jackie Chan, koji će tajne kung fua otkriti Jadenu Smithu (11), sinu mnogo popularnijeg tate Willa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča slijedi generalnu šprancu originala, uz neke regionalne varijacije. Dok se u "Karate Kidu" dječak Daniel (Ralph Macchio) sa svojom majkom seli iz jednog u drugi dio SAD-a te staje na žulj lokalnim "mnogo jakim momcima", u kung fu verziji dječak Dre (Jaden Smith) iz SAD-a seli u Peking. Nakon toga, kao što Daniel upoznaje otkačenog Gospodina Miyagija (Pat Morita), Dre nailazi na ekscentričnog majstora mlaćenja Gospodina Hana (Jackie Chan), koji ga uči kako se obračunati sa zločestim klincima.

Snimanje bi na lokacijama u Pekingu trebalo trajati oko tri mjeseca. Režiju potpisuje Harald Zwart, inače šef produkcijske kuće u vlasništvu Jackieja Chana, a sve u partnerstvu s produkcijom Willa Smitha i s jednom kineskom državnom tvrtkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo