brani suprugu / Karamarko: 'Što bi trebala? Čekati doma da ja dođem i gledati me na televiziji?'

'Što bi se članovi moje obitelji trebali baviti ne znam čime, čekati doma da ja dođem i gledati mene na televiziji', upitao je Tomislav Karamarko

18.5.2016.
13:15
VOYO logo

Nakon što je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučilo kako će pokrenuti postupak u predmetu prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarkakako bi utvrdilo nalazi li se u sukobu interesa zbog poslovnog odnosa između njegove supruge Ane i njegova prijatelja Josipa Petrovića, javnosti se obratio šef HDZ-a. 

Image
AFERA KONZULTANTICA /

Povjerenstvo će ipak odlučivati je li Tomislav Karamarko u sukobu interesa

Image
AFERA KONZULTANTICA /

Povjerenstvo će ipak odlučivati je li Tomislav Karamarko u sukobu interesa

"Sve stvari koje se pričaju o INA-i MOL-u su nevjerojatne. Ja sam inicirao da Povjerenstvo donese odluku, a nakon toga možemo pričati. Volio bih da se ne vrši pritisak na Povjerenstvo, kao jučer GONG koji se ponaša kao politička stranka. Milanović već sad kaže da nije riječ o sukobu interesa već o ugrožavanju nacionalnih interesa. Pogledajte što su radile prethodne Vlade, počnimo od Račana pa do Milanovićeve Vlade. Najgore godine i afere u Hrvatskoj su iz četiri godine Milanovića, koje su jednostavno nestale, a ovdje se radi afera od ničega, kazao je i dodao kako očekuje podršku Mosta ako Povjerenstvo odluči onako kako bi trebalo", kazao je..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit ima li njegova supruga sporne ugovore, Karamarko je odgovorio: "Čekajte, što bi članovi moje obitelji trebali se baviti ne znam čime, čekati doma da ja dođem i gledati mene na televiziji. O čemu govorimo, pričamo o poduzetništvu, sedam ljudi koji sada trebaju ići na ulicu zato što netko objavljuje neke ugovore koji se ne smiju i ne trebaju objavljivati, ugovore između privatnih tvrtki, o čemu, o PR-u, o marketingu, o prodaji paštete. O čemu vi govorite, to je sve apsurdno". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo