Karamarko potvrdio da će se kandidirati za šefa HDZ-a!

Jadranka Kosor, Domagoj Milošević i Darko Milinović dobit će još jednog takmaca u kandidaturi za predsjednika HDZ-a: bivšeg ministra unutrašnjih poslova!

9.1.2012.
19:09
VOYO logo

Tomislav Karamarko je potvrdio da će se kandidirati za predsjednika HDZ-a za RTL televiziju. Iako to još nije službeno objavio, Karamarko je pismenim putem istaknuo kako "HDZ treba promjenu koje će stranku promovirati u modernu europsku i demokršćansku stranku s jasno definiranim ciljevima i politikom".

"Čvrsto sam uvjeren da HDZ ima unutarnju snagu da provede demokratske promjene. To dokazuje i sama rasprava koja se trenutno vodi u javnosti, a iz koje se nameće zaključak da će na unutarstranačkim izborima biti više kandidata. HDZ treba promjene koje će stranku promovirati u modernu europsku i demokršćansku stranku s jasno definiranim ciljevima i politikom. Ja jesam potencijalni kandidat takvog HDZ-a", napisao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada se samo Jadranka Kosor službeno kandidirala, a utrku za šefa HDZ-a najavili su i Darko Milinović te Domagoj Ivan Milošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo