Karamarko poručio da je Milanovićeva izjava smeće!

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko ustvrdio je kako je očito da je počela predizborna kampanja te da neki ljudi samo žele doći na vlast.

13.7.2010.
20:14
VOYO logo

''Izjave se mogu nazvati ovako i onako, a neke se mogu nazvati i smećem. Tako bi se mogla nazvati i ova izjava'', rekao je Tomislav Karamarko komentirajući izjavu Zorana Milanovića, predsjednika SDP-a, nakon što je USKOK odbacio kaznenu prijavu protiv njegova stranačkoga kolege Tonina Picule, piše Dnevnik.hr.

arti-201007110187006Podsjetimo, šef SDP-a Milanović je u ponedjeljak, aludirajući na prošlotjednu odbačenu kaznenu prijavu protiv esdepeovca Zvonimira Mršića i otkaz u policiji koji je njegov brat Gordan potom dobio, rekao: ''Ne znam što ćemo sad, ne znam ima li Tonino Picula brata koji radi u policiji. Njegov brat radi na politologiji, to su slične riječi, mogao bi i on dobiti otkaz''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar Karamarko je ponovno pozvao Državno odvjetništvo da još jednom preispita odluke o odbacivanju kaznenih prijava protiv Zvonimira Mršića i Tonina Picule.

Prethodni članak:

arti-201007130034006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo