PALJBA BIVŠEG ŠEFA HDZ-A / Karamarko oštro na Fejsu: 'Zagreb je glavni grad SFRJ. Sjena mega-zločinca Tita nadvila se nad onim što je ostalo od domovine'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Uspjeli su ti naši jugoeuropejci. Sačuvali su kapital, preuzeli medije i reanimirali svoju religiju - titoizam, animozitet prema hrvatskoj državi po mjeri običnog hrvatskog čovjeka', rekao je Karamarko

24.3.2023.
23:01
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Bivši šef HDZ-a, šef kabineta predsjednika Vlade i predsjednika Sabora, Tomislav Karamarko na Facebooku se, blago rečeno, raspisao o Jugoslaviji i Hrvatskoj te o posljedicama koje je ostavila vladavina Josipa Broza Tita.

"Da je reanimacija i renesansa jugosocijalističkog, antihrvatskog mentalnog sklopa u potpunom zamahu, svjedočimo svakog dana", započeo je svoju objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko je rekao da Zagreb podsjeća na glavni grad SFRJ. Potpuno se slažem. Mi smo upravo ta, nekad omražena država, ali u granicama avnojevske Hrvatske. Sjena mega-zločinca Tita i svega onog što on predstavlja, nadvila se nad onim što je ostalo od željene nam domovine, za koju su živote dali naši prijatelji u Domovinskom ratu", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tzv. pomirba je bila obična prevara na koju su nasjeli naivni hrvatski domoljubi, pa i sam Franjo Tuđman. Ruka pomirbe koju je pružio, brutalno mu je iščupana. Ta i takva pomirba, zapravo je tranzicijski proces spašavanja starih komunističkih struktura i kapitala koji su pokrali i akumulirali kroz razne državne, udbaške, kosovske firme i deponirali ih na bezbroj računa po raznim egzotičnim otocima", dodao je u objavi.

"Hrvatski komunistički kapitalisti gledajući rušenje Berlinskog zida, ali i zadnje trenutke bračnog para Ceausescu, nisu dvojili oko pomirbe kao nužne potrebe za preživljavanjem. Šutili su kao bubice, educirali po Europi svoje kadrove, savladavali jezike, glumatali novovalne europske demokrate i gradili, za budućnost, potrebne im relacije", iskreno će Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uspjeli su naši jugoeuropejci, reanimirali su svoju religiju - titoizam'

"A mi? Naši prijatelji…? Vojničke ili policijske čizme, bojišnica i preko 15 tisuća zastavom prekrivenih lijesova.

Uspjeli su ti naši jugoeuropejci. Sačuvali su kapital, preuzeli medije i reanimirali svoju religiju - titoizam, animozitet prema hrvatskoj državi po mjeri običnog hrvatskog čovjeka, domoljuba. I eto, krug se zatvorio u ozračju perverznog apsurda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki dan, neki nesretnici predložiše da se nešto u Zagrebu nazove po Milki Planinc. Da mi je vidjeti te kreature i čuti njihova obrazloženja za ovo vrijeđanje zdravog razuma i glorifikaciju zla…", konstatira Karamarko.

Image
'TEATAR APSURDA' /

Ana Karamarko priznala da je utajila porez, oglasio se njezin suprug Tomislav: 'Zvoni zvono, a na vratima tri službene osobe'

Image
'TEATAR APSURDA' /

Ana Karamarko priznala da je utajila porez, oglasio se njezin suprug Tomislav: 'Zvoni zvono, a na vratima tri službene osobe'

"Slična skupina prošli je tjedan u Karlovcu priredila nestvarnu lutkarsku predstavu o liku i djelu Josipa Boljkovca, turbo gradonačelnika Karlovca u nekim vremenima. Traže da se nešto važno nazove po njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je radio '45., '46. nije važno. Ionako je neki sudac nemušto obrazložio da je Boljkovac bio good guy. A njegovo privođenje moj politički egzibicionizam", dodaje.

"A kako bih i ja malo došao do izražaja, predlažem da ponešto urednijih ulica po hrvatskim gradovima dobiju imena po Miki Špiljku, Stanku Stojčeviću, Jovanki Broz, Đoki Jovaniću, Nikoletini Bursaću, Mirku i Slavku…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siguran sam da će ovakva avangardna rješenja podržati sve stranke, predvođene vladajućom državotvornom", zaključio je Karamarko.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo