financije prvog potpredsjednika vlade / Karamarko objavio imovinsku karticu: on i Ana otplaćuju pet kredita, imaju tri stana i nemaju pokretnina

Prema objavljenoj imovinskoj kartici, plaća Tomislava Karamarka kao prvog potpredsjednika Vlade iznosi gotovo 18.500 kuna, dok dužnost predsjednika HDZ-a obavlja volonterski. Njegova supruga Ana Šarić je uoči braka postala jako uspješna poslovna žena. Počela je zarađivati tri puta više od njega i stekla dva stana

15.2.2016.
18:47
VOYO logo

Nekoliko dana prije isteka roka 22. veljače objavljena je nova imovinska kartica  prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka. 

Njegova mjesečna plaća iznosi 18.500 kuna, vlasnik je stana od 105 četvornih metara u Zagrebu i otplaćuje dva kredita, od kojih je jedan dobio od Zagrebačke banke još 1994. godine po vrlo povoljnoj kamati od samo dva posto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No zanimljivi su i podaci njegove supruge, poduzetnice Ane Karamarko. Naime, uz godišnju plaću od 400.000 kuna, neto je imala i prihode od dobiti svojih tvrtki, i to na razini od 300.000 kuna na godinu. Ana Karamarko je vlasnica i dva stana u Zagrebu, jednog od 40 i drugog od 140 kvadrata. 

Međutim, Ana otplaćuje tri kredita, čime Karamarkovi zajedno otplačuju čak pet kredita. Najskuplji kredit obitelji Karamarko izdala je Raiffeisen Austrija 2013. godine, od kada se na Karamarkovu bračnu družicu vodi dug od 56.603,46 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelo imovinsko stanje Tomislava Karamarka možete pogledati OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo