KARAMARKO NAPUSTIO SASTANAK: / Bilo je mučno, sve se svelo na podjelu fotelja

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov
19.12.2015.
19:48
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

"Ja kao čovjek to ne mogu", kazao je Karamarko rekavši da nema mandat za poigravanje s ugledom svoje stranke.

Ne bi mogao pogledati u oči članovima HDZ-a

"Nije bitno što će biti, novi izbori ili ne, želim mirno pogledati u oči svim svojim članovima i građanima", rekao je dodavši da nije mogao ući u tripartitnu vladu s SDP-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad da potpišem da s njima mogu ići u vladu, zajedno sjediti za stolom na način da zajedno radimo, to je nemoguće, ja bih sam sebe negirao kao čovjeka, svoju stranku koja ima svoja načela", rekao je šef HDZ-a.

Image
EVO ŠTO TRAŽE: /

Most na Twitteru objavio prijedlog HDZ-u i SDP-u

Image
EVO ŠTO TRAŽE: /

Most na Twitteru objavio prijedlog HDZ-u i SDP-u

Popili mineralnu, popričali i otišli

Kako prenosi Dnevnik.hr, Karamarko želi da HDZ ostane svoja i autentična stranka, naspram SDP-a koji, kako je rekao, potpisuje sve jer želi zadržati fotelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko je naveo je kako nije mogao potpisati bianco prijedloge Mosta te dodao kako je u HDZ-u mnogo branitelja i siromašnih ljudi.

"Ne možemo na takav način razgovarati o koaliciji iz koje tvrde da im smrde hrvatski branitelji, napomenuo je dodavši kako je također problem potpisati koaliciji s onima koji su odgovorni u protekle četiri godine za osiromašenje Hrvatske. Ne dopušta mi savjest i Bogu hvala da moje Predsjedništvo obiluje ljudima koji imaju svoju savjest i ponos. Sretan sam jer mi je pao kamen sa srca. Ti pregovori su bili mučni i na kraju se sve svodi na fotelje. Ne treba nam nikakva fotelja, bitno je kao čovjek hodati po cesti", rekao je Karamarko u izjavi za Hinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sve bilo jako brzo, izišli smo, popili smo čašu mineralne popričali malo, izrekli što smo imali izreći", kazao je na kraju ostavivši u središtu Mosta predstavnike Mosta i SDP-a da se dalje dogovaraju.

Hina / Dnevnik.hr / Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo