KARAMARKO I KOVAČ KOD BUJANCA: / Podići ćemo velebni spomenik braniteljima

Image
Foto: izvor: Facebook
24.12.2015.
10:37
izvor: Facebook
VOYO logo

Kovač je kazao kako su pobjedu na predsjedničkim, kao i nedavnu na parlamentarnim izborima posvetili hrvatskim braniteljima te najavio kako će im svima i zahvaliti.

"Drago mi je što se mjesto prosvjeda u Savskoj 66 sada zove Trg Nevenke Topalušić, a zajedno s gospodinom Bandićem trebamo u Zagrebu podići i velebni spomenik u znak zahvalnosti svim hrvatskim braniteljima. Drugi glavni gradovi to imaju i to će biti jedan od prvih poteza nove Vlade", kazao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOVI ZASTUPNIK HDZ-a: /

Treba vratiti obavezni vojni rok, a šator iz Savske držati u pričuvi

Image
NOVI ZASTUPNIK HDZ-a: /

Treba vratiti obavezni vojni rok, a šator iz Savske držati u pričuvi

Karamarko i Petrov se žrtvovali

O novom mandataru Oreškoviću Kovač je kazao kako je dobio priliku da skupa s HDZ-om i Mostom promijeni Hrvatsku.

"Hrvatska javnost mora biti svjesna žrtve Karamarka i Petrova, koji su imali hrabrosti prihvatiti da će netko drugi biti mandatar. To je velika stvar i promjena koju do sada nismo imali prilike vidjeti! (...) Gospodin Orešković, koji je u Hrvatskoj rođen, a socijaliziran u Kanadi, dobio je mogućnost da Hrvatskoj pomogne da se u njoj korektno živi. Volio bih da uspije i da bude signal mnogima koji žive drugdje da dođu u Hrvatsku", ustvrdio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je izrazio nadu da će SDP postati prava opozicija i biti istinski socijaldemokrati, ali bez Zorana Milanovića i njegovih otrodoksnih stavova "koji podsjećaju na Crvene Kmere".

Pogođeni odnosom medija spram Oreškovića

Karamarka pak pogađa što je većina medija, kako kaže, neprofesionalno izvještavala o Oreškoviću nakon što mu je povjeren mandat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mediji su mu trebali poželjeti sreću i na pravi način prezentirati njegov životopis, a to nisu učinili. Tražili su stručnu Vladu, a sad kad smo ponudili stručnjaka - ne valja im ni on, jer nije političar! Doveli smo jakog čovjeka iz svijeta, Hrvata i domoljuba, a pogledajte na koji način reagiraju mediji – sramotno", kazao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo