intimno okruženje / Karamarka i Šarić vjenčao bivši egzorcist nakon nedjeljne mise

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Nakon obreda koji se održao u večernjim satima, Karamarko i Šarić te njihovi uzvanici su sretan događaj proslavili u poznatom zagrebačkom restoranu

27.5.2015.
11:35
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i njegova djevojka Ana Šarić u nedjelju su se vjenčali u crkvi Svetog križa u zagrebačkom Sigetu. 

Obred vjenčanja vodio je fra Smiljan Kožul, voditelj Pokreta krunica za obraćenje i mir, a Karamarko i Šarić vjenčane zavjete izrekli su u uskom krugu prijatelja i obitelji, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fra Kožul najpoznatiji je hrvatski egzorcist. Bio je pomoćnik don Gabriela Amortha, vodećeg egzorcista u Rimu te je osam godina obnašao službu egzorcista u Zagrebačkoj nadbiskupiji. Egzorcizmom se, kako doznaje Index, fra Kožul ne bavi već 15-ak godina.

Image
POSTUPAK ĆE BITI POKRENUT /

RTL Direkt doznaje: Karamarkovim tajnim vjenčanjem 'slučaj Mercedes' ipak nije okončan!

Image
POSTUPAK ĆE BITI POKRENUT /

RTL Direkt doznaje: Karamarkovim tajnim vjenčanjem 'slučaj Mercedes' ipak nije okončan!

Nakon obreda koji se održao u večernjim satima, uzvanici su sretan događaj proslavili u poznatom zagrebačkom restoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list objavio je fotografije s dogovora uoči vjenčanja 39-godišnje marketinške stručnjakinje i od nje 17 godina starijeg šefa oporbe kojem je ovo drugi brak.

Stupanjem u brak, Tomislav Karamarko u svojoj imovinskoj kartici morat će ispuniti i podatke o godišnjim primanjima Ane Šarić iz samostalne i nesamostalne djelatnosti, nabrojati koje sve nekretnine i pokretnine ima, navesti njezinu moguću ušteđevinu, ali i kreditnu zaduženost. Morat će nabrojati i poslovne udjele u tvrtkama koje ima Ana Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samu imovinsku karticu vjerojatno neće ući skupi Mercedes koji je nedavno vozio Karamarko, jer je taj automobil u najmu tvrtke Drimia koja u u vlasništvu Ane Šarić.

Podsjetimo, u fokus javnosti par je stigao kada je šef oporbe viđen u automobilu u vlasništvu njezine tvrtke pa se postavilo pitanje je li automobil vozio kao član obitelji, a ako je tako pitanje je zašto njezinu imovinu nije prijavio u imovinskoj kartici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iz Povjerenstva za sukob interesa poručuju kako činjenica da se Karamarko oženio ne znači da će oni odustati od svoje provjere.

"U odnosu na one podatke i one okolnosti na koje se odnosi zaprimljena prijava, činjenica stupanja u brak ne znači puno, odnosno ne može utjecati na utvrđivanje onih okolnosti koje su se već dogodile", poručuje predsjednica Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa Dalija Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo