'Okrenuti Norveškoj' / Karačić: 'Nema alibija, istrošeni ili neistrošeni moramo dobiti te dvije utakmice'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

'Bili smo okrenuti utakmici protiv Norveške u zadnjih 10-15 minuta. Moglo nam se to obiti o glavu. Hvala Bogu da nije', kazao je Igor Karačić poslije sraza s Bjelorusijom

18.1.2018.
22:30
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Igor Karačić ponovo je počeo s Lukom Cindrićem u startnoj postavi. Vardarov dvojac, koji je Hrvatsku vodio do pobjede nad Islandom, protiv Švedske je imao velikih problema s probijanjem obrane. Jednako kao i večeras protiv Bjelorusije. No, što je dovelo utakmicu u egal u trenucima kada je Hrvatska krstarila na ugodnom vodstvu?

"Problem je bio samo u glavi, u koncentraciji, što smo bili okrenuti utakmici protiv Norveške u zadnjih 10-15 minuta. Moglo nam se to obiti o glavu. Hvala Bogu da nije i sad imamo jedan dan da se spremimo za Norvešku, da pokažemo igru kao u prve dvije utakmice", kazao je nakon susreta Igor Karačić, pojasnivši uzroke drame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grč se osjetio pri kraju utakmice. Nesigurnost je bila u zraku. NIsmo se ispraznili nakon Splita. Super je što Lino Červar rotira momčad. Nema alibija, istrošeni ili ne istrošeni, i drugi su takvi", zaključuje Karačić.

Gdje pronaći dodatnu energiju? "Ne treba vam dodatna energija kad imate ovakvu publiku. Znali smo da danas neće biti pune tribine. Ali bit će već u subotu", uvjeren je hrvatski srednji vanjski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo