Kaos na cestama: Bura, dim, snijeg, može li gore?

24.2.2011.
12:23
VOYO logo

Zadarska je policija izvijestila da je u četvrtak ujutro nešto prije devet sati na državnoj cesti kod Obrovca olujna bura prevrnula šleper. Prema prvim informacijama, vozač je ozlijeđen.

Zbog olujne bure za sav promet zatvorene su dionica autoceste A1 Sveti Rok–Posedarje, državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene. Dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke, mogu voziti samo osobna vozila, priopćio je Hrvatski autoklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dionicom Jadranske magistrale od Bakra do Senja vrijedi pak zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a Paškim mostom dodatno još i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu).

U Slavoniji snijeg, kod Gospića požar

Također, zbog moguće poledice vozačima se savjetuje pozornija vožnja na mostovima i nadvožnjacima, dok u Slavoniji pada snijeg, a mjestimice ga ima ugaženog i raskvašenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog loše vidljivosti, gustog dima zbog požara uz autocestu A1, između čvorova Udbina i Gospić, brzina vožnje ograničena je na 40km/h u smjeru Splita.

U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen te katamaranske Rijeka - otok Pag i Split-Bol-Jelsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102040021006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo