PO BRZOM POSTUPKU / Kao da ništa nije bilo. Pločama prekrili 'di si radosti i 'di si lipa'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Grafiti su zasigurno privukli poglede građana, ali već su jutros uklonjeni. Nisu bili iscrtani na fasadi samog muzeja, već na pločama ispred njega, a danas su ih radnici prekrili

6.2.2024.
10:25
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kao bomba odjeknule su poruke koje su izmijenili sudac Ivan Turudić i bivša državna tajnica Josipa Pleslić ex Rimac.

Zbog toga su i ispred Mimare u Zagrebu osvanuli natpisi 'di si radosti' i 'di si lipa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grafiti su tako zasigurno privukli poglede građana, ali već su jutros uklonjeni. Nisu bili iscrtani na fasadi samog muzeja, već na pločama ispred njega, danas su ih radnici prekrili.

Image

Na ovaj se slučaj jučer referirala i pjevačica Severina kada je stigla na ročište. Na samom početku svoje izjave rekla je: "Ono što mogu reći je da je jako zanimljivo da je optužnica DORH-a protiv mene podignuta u rekordnom roku, jer ja nisam imala svoju 'radost' koja će mi pomagati, a kažu da sam lipa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

S druge strane, premijer Plenković jučer je poručio da ustraje na prijedlogu da Turudić bude glavni državni odvjetnik bez obzira na poruke koje su izašle u javnost.

Image
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Turudić je u nedjelju u medijima odbacio sve optužbe, ponovio da je s bivšom kninskom gradonačelnicom i državnom tajnicom dobar poznanik te poručio da je još uvijek kandidat za šefa DORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Svi pričaju o porukama Turudića i Rimac. Bivši šef DORH-a: 'On se pravda kao dijete uhvaćeno u krađi čokoladice'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo