KAOS NA DALMATINI / Kamion gori, promet stao, a oni ne mare... Naš političar bio tamo pa zamračio: 'Ljudska glupost je fascinantna! Hrpa debila!'

Image
Foto: Davor Nađi/Facebook / Marko Prpić/PIXSELL

'Autocesta zatvorena zbog požara, imaš barem tri znaka koja ti to govore, formiran koridor za hitne službe, a hrpa debila se nađe pametno po sredini ceste prolazit cijelu kolonu', objavio je na Facebooku saborski zastupnik Davor Nađi

3.8.2023.
14:53
Davor Nađi/Facebook / Marko Prpić/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtak oko 9 sati nastao je prometni kaos na autocesti A1, Dalmatini, u smjeru juga, a nadomak odmorišta Modruš, između čvorova Ogulin i Brinje. Naime, zapalio se kamion na zaustavnoj traci. Promet je najprije bio preusmjeren samo na jednu prometnu traku, a ubrzo, zbog gustog dima, posve obustavljen. Odmah se stvorila i duga kolona, HAK kaže da je bila duga 12 kilometara.

Image
KAOS NA A1 /

Kamion se pretvorio u buktinju, a gusti dim je prekrio sve: Nastala je kolona od 12 km! 'Čekali smo više od sat vremena'

Image
KAOS NA A1 /

Kamion se pretvorio u buktinju, a gusti dim je prekrio sve: Nastala je kolona od 12 km! 'Čekali smo više od sat vremena'

'Formiran hitni koridor, a hrpa debila prolazi cijelu kolonu'

U koloni se čekalo više od sat vremena, a ondje se zatekao i saborski zastupnik stranke Fokus, Davor Nađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega je silno razljutilo ono što je vidio čekajući u koloni, kao i većina pristojnih vozača. Oni nepristojni, koji su razljutili Nađija, krenuli su unatoč nekoliko znakova i upozorenja o obustavi prometa voziti prometnim trakom koji se u takvim situacijama ostavlja otvorenim kao koridor za prolazak vozila hitnih službi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudska glupost je fascinantna! Autocesta zatvorena zbog požara, imaš barem tri znaka koja ti to govore, formiran koridor za hitne službe, a hrpa debila se nađe pametno po sredini ceste prolazit cijelu kolonu. Iako ne možeš dalje jer je autocesta ZATVORENA!", napisao je ljutiti Nađi u objavi na Facebooku kojoj je dodao i snimku.

Kamion izgorio u potpunosti

Kamion s prikolicom koji je u četvrtak ujutro izgorio na autocesti A1 kod Modruša, što je dovelo do kilometarskih kolona u smjeru Dubrovnika, zapalio se zbog tehničkog kvara, utvrdila je karlovačka policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je dojavu o požaru na autocesti u Modrušu dobila oko 8,30 sati nakon čega su na mjesto događaja upućeni vatrogasci, ophodari i policija.

Zbog uklanjanja kamiona, čiji je vozač prošao neozlijeđen, promet se tim djelom autoceste satima odvija u kilometarskim kolonama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po podacima HAK-a na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Ogulin i Brinje u smjeru Dubrovnika vozi se jednim trakom u koloni dugoj oko 13 kilometra.

POGLEDAJTE VIDEO: Prometni prekršaji i nesreće koje su zabilježile nadzorne kamere Hrvatskih autocesta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo