KALINIĆ SE ZAKAČIO VODITELJICOM N1 TELEVIZIJE? Tvrdi da mu je prijetila i ružno psovala: / 'Sve sam snimio'

Image
Foto: N1

Kalinić kaže kako je on zatim izašao iz studija, a onda i otišao kod direktora programa Tihomira Ladišića te se požalio na gospođu Križanec

31.3.2020.
14:38
N1
VOYO logo

Pročelnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba Pavle Kalinić trebao je danas gostovati uživo na N1 televiziji. No, prije emisije posvađao se s voditeljicom i producenticom N1 televizije Sandrom Križanec, koja je potom objavila da Kalinić ipak neće biti u emisiji, piše 24 sata.

On tvrdi da mu je prijetila i psovala

"Nakon nepoštivanja mjera u dva studija, verbalno smo se razračunali gospodin Kalinić i ja. Možda i zbog toga što je očekivao pitanja na koja ili nema odgovor ili nema odgovor u pravom trenutku. Ili ako ih ima, mogu ih dostaviti gradu Zagrebu u našem e-mailu, koji ću i uputiti odmah nakon emisije. Jedno od pitanja trebalo je biti i zašto Grad nije učinio puno ustupaka, a suočio se s potresom", započela je Križanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za razliku od drugih gradova poput Splita, Rijeke i Osijeka, ukinuo besplatne komunalije na određeno vrijeme, posebno onima koji su stradali u potresu, ograničio naplatu parkiranja i slično. To su trebala biti tek neka od pitanja, a potražit ću ih, kao što sam rekla, pisanim putem. Dakle, odgovore nećemo dobiti, možda ih jednog dana i dobijemo, ali nije stvar u tome što ih nismo dobili mi, nego ih, prije svega, nisu dobili građani Zagreba", zaključila je novinarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je, pak, maloprije sazvao presicu kako bi objasnio što se to točno dogodilo tijekom njegova gostovanja na N1 televiziji. Njegova je verzija priče, naime, nešto drugačija. On tvrdi da ga je voditeljica izvrijeđala, ispsovala i prijetila mu da će ga “raz*ebati”.

Požalio se direktoru programa

“Danas sam otišao gostovati na N1. Za vrijeme pripreme emisije novinarka mi je spominjala Bandića, spominjala mi je mamu i da će me namjerno raz*ebati ako uđem u studio”, rekao je Kalinić i dodao kako je cijeli okršaj snimio, s obzirom na to da je bio u odvojenom studiju, što je mjera koju je N1 uveo zbog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić kaže kako je on zatim izašao iz studija, a onda i otišao kod direktora programa Tihomira Ladišića te se požalio na gospođu Križanec, piše Telegram.

“Žalosno je da u ovom trenutku kad imamo ovoliko posla, i kad se odazivamo na gostovanja na televizijama, netko nam govori da će raz*ebati i je*ati majku i Bandiću i meni”, rekao je Kalinić i istaknuo da je Bandiću nedavno umrla mama, što još malo pogoršava stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo