VIDEO NA TIK TOKU / Kako uštedjeti na ZG vrećicama? Pokretačica inicijative 'Ja bolji građanin' otkrila sjajan trik!

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Mnogi imaju kante koje su prevelike za vrećice manje zapremine, pa kupuju veće. Ne uspiju ih napuniti, a već ih moraju bacati. Marina Matijević dala je savjet kako to riješiti

18.9.2023.
16:31
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Marina Matijević poznata je influencerica koja je svoje ime izgradila na temama koje se tiču otpada, zaštite okoliša i održivosti i to najviše kroz inicijativu "Ja bolji građanin".

Sada je na TikToku objavila video kojim savjetuje kako riješiti problem koji muči neke Zagrepčane, a to je da je ZG vrećica manja od njihove kante za otpad pa kupuju veće vrećice koje ne mogu napuniti do kraja, a već ih moraju baciti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dala je savjet kako o riješiti, a time i uštedjeti novac.

"Čujem kako puno vas kupuje veće ZG vrećice, ne zato što imate više otpada, već vam manja ne paše na kantu. E pa ne morate više. Obrub svake ZG vrećice se može rastegnuti i to za dobre centimetre, samo rasteži s više strana obruba. I da, ako te brine, ja ovo radim stalno i nikad mi se vrećica nije pokidala", savjetovala je Marina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

J"a to radila - od 10 puta pukla osam", jedan je od komentara.

Marina je svjetovala dodatno: Samo lagano, dva po dva centimetara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO Jesu li namirnice jeftinije kod susjeda? Otišli smo preko granice i usporedili cijene 10 artikala kod nas i u Italiji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo