Informatika i tehnologija / Kako upaliti kameru na laptopu?

Image
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Često se desi da s novim laptopom imate "nesuglasica" pa tako ponekad morate potražiti pomoć oko pitanja - kako upaliti kameru na laptopu - pročitajte više u nastavku

15.8.2018.
22:20
Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Iako je laptop dovoljno brz za prenos zvuka i videa, neki korisnici Interneta prednost i dalje daju govornoj komunikaciji. 
A ako imate web kameru na laptopu možete biti sigurni da ćete se moći i vidjeti u realno brzom vremenu pa slobodno krenite u njeno korištenje ako već niste.

Ako imate problema i kamera na laptopu vam ne radi, evo par savjeta kako upaliti kameru na laptopu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom sve kamere na laptopu, po defaultu, ne rade u stanju pripravnosti. To jezbog njihove pravilne upotrebe pa stoga kamera na laptopu mora biti prethodno omogućena za rad. To možete uraditi pomoću funkcijskih "F" tipki na tipkovnici koje su zaplavljene.

Ako vaša kamera na laptopu i dalje ne funkcionira, problem može biti vezan za upravljačke programe kamere. Pokušajte instalirati upravljačke programe proizvođača kamere ili za to koristite zadane upravljačke programe računala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na laptopu imate ugrađenu kameru ili na njega priključenu web-kameru, tada pomoću aplikacije Kamera možete snimati fotografije i videozapise.

Svaki model laptopa je drukčiji, pa je dobro na web-mjestu proizvođača unaprijed potražiti korisničke priručnike i pomoć za otklanjanje poteškoća u kojem ćete sigurno pronaći upute kako upaliti kameru na laptopu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da biste aplikaciji Kamera onemogućili korištenje kamere, morate je potpuno isključiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo