hoće li vam nedostajati? / Kako su Karamarkovi marginalci prošli na ovim izborima? Ukratko, doživjeli su debakl!

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Bivši potpredsjednik Sabora tako je u X. izbornoj jedinici osvojio tek 201 preferencijalni glas, dok je Domovinska koalicija, kojoj je njegov HSP AS bio na čelu, osvojila tek 0,35 posto

12.9.2016.
9:11
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Kakve je sve političke marginalce u Sabor dovukao Tomislav Karamarko na prošlim izborima najbolje su pokazali rezultati jučerašnjeg festivala demokracije. Zahvaljujući HDZ-u i Domoljubnoj koaliciji prošlog studenog u hrvatskom su se parlamentu našli političari poput Ivana Tepeša ili Pere Ćorića pa je bilo zanimljivo vidjeti kako su ovi istaknuti pravaši prošli bez HDZ-ovog 'poguranca'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, Tepeš i Ćorić doživjeli su potpuni debakl.

Bivši potpredsjednik Sabora tako je u X. izbornoj jedinici osvojio tek 201 preferencijalni glas, dok je Domovinska koalicija, kojoj je njegov HSP AS  bio na čelu, osvojila tek 0,35 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi pravaški prvak, nadaleko poznati i uvaženi Pero Ćorić, na jučerašnjim je izborima osvojio 165 preferencijalnih glasova.

No, pravaši iz HSP AS-a, točnije njihov predsjednik Ivan Tepeš, još će neko vrijeme uživati blagodati koje mu je podario bivši šef HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, s obzirom da će se Plenković, Stier i Maletić gotovo sigurno povući iz Europskog parlamenta, tamo bi se mogao naći upravo Tepeš jer je on jedan od sljedećih kandidata s liste Domoljubne koalicije za zadnje europske izbore. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo