dobro je znati / Kako njegovati bradu za vrijeme ljetnih vrućina?

Image
Foto: Promo

Uz Philips, koji je vodeći svjetski proizvođač električnih aparata za brijanje, njega brade nikada nije bila lakša

2.8.2021.
15:23
Promo
VOYO logo

Za vrijeme visokih temperatura njega brade može biti mukotrpan i zamoran zadatak, no zahvaljujući Philips uređajima za oblikovanje brade to je sada prošlost. Uz Philips, koji je vodeći svjetski proizvođač električnih aparata za brijanje*, njega brade nikada nije bila lakša, te vam omogućava da brzo i jednostavno postignete željeni izgled, bez obzira volite li čisto, obrijano lice ili lijepo njegovanu bradu, naši uređaji vam pomažu ispuniti sve vaše potrebe. Za tren možete imati vrhunski oblikovanu bradu, i bezbrižno se vratiti vašim omiljenim ljetnim aktivnostima.

Personalizirano brijanje za svakog muškarca uz SkinIQ

Philips aparati za brijanje sadrže SkinIQ tehnologiju, koja naprednim senzorima detektira vaš tip kože i prilagođava se vama za najbolje iskustvo brijanja do sada. Aplikacija koje se povezuje s aparatom omogućuje vam praćenje vaše rutine te vam daje savjete o najboljem brijanju baš za vašu kožu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philips rotacijski aparati za brijanje pružit će vam precizno i glatko brijanje. Oštrice rotacijskih aparata za brijanje dizajnirane su za podrezivanje dlačica koje rastu u svim smjerovima kako bi se postiglo precizno i glatko brijanje. Oštrice podrezuju i do 150 000 puta u minuti, a napravljene su od najkvalitetnijeg čelika osiguravajući dugotrajnost.

Svestranost brijanja uz Philips OneBlade

Uz dvostranu oštricu koja se pomiče čak 200 puta u sekundi, jedinstvena OneBlade tehnologija brijanja pružit će vam vrhunsko iskustvo brijanja kakvo i zaslužujete. Philips OneBlade štiti vašu kožu prateći konture vašeg lica tako vam pružajući ugodno i učinkovito brijanje i podrezivanje dlačica na svim dijelovima lica. Vodootporan je, tako da ga možete koristiti s pjenom ili bez nje, čak i dok se tuširate, a čišćenje nikada nije bilo jednostavnije, samo ga isperite vodom i pospremite za iduće brijanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira koju duljinu brade preferirate, Philips OneBlade zadovoljit će vaše potrebe. Podrežite bradu do željene duljine s jednim od tri češlja (1,3 ili 5 mm), oblikujte stil precizno s dvostranom oštricom, a bradu možete brijati u bilo kojem smjeru. Philips OneBlade ne brije preblizu tako da će brijanje biti vrlo ugodno. Uz svestrani Philips OneBlade dobit ćete i poseban nastavak za dodatnu zaštitu osjetljivih područja.

Vrhunska kontrola oblikovanja uz Philips Trimere za bradu

Philips Trimeri za bradu omogućit će vam stručno podrezivanje vaše brade na bilo koju željenu duljinu, prilagođavajući se tako vašim jedinstvenim potrebama. Uz vrhunsku kontrolu dobit ćete precizne rezultate oblikovanja vaših kontura lica kako biste postigli izgled kakav želite. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz pomoć Philips trimera za bradu postići ćete vrhunske, profesionalne rezultate svaki puta. Kreirajte velik broj stilova, od kratke brade, do nešto duže trodnevne brade, pa čak i duge brade. Mogućnosti su razne, ne samo kod odabira stila nego i kod brijanja. Vodootpornost Philips Trimera za bradu omogućuje vam brijanje pod tušem, pružajući vam svestranu ugodnost korištenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo