Kako je točno stradao Šuker

4.1.2011.
14:25
VOYO logo

Zoran Gobac, rukometni menadžer i suvlasnik tvrtki Drava International (DI) za reciklažu PET-ambalaže te Enigme za razminiranje, u velikom intervjuu Nacionalu ispričao je kako je on predložio da se Ivan Šuker u Hercegovinu odveze automobilom Enigme.

Šuker se u BMW-u zatekao slučajno, kao što je "tog petka popodne igrom slučaja bio u društvu" s Gopcem i Višeslavom Vukojevićem, bivšim suvlasnikom Enigme i sadašnjim zaposlenikom Drave International. Sa Šukerom je Gobac, inače, osamdesetih zajednički držao kavanu u Ciboninom tornju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šuker je doznao da mu je u Tomislavgradu umrla teta, sestra njegova pokojnog oca. Predložio sam mu da se poveze s Vukojevićem, koji je toga popodneva trebao otputovati u Split, a Šuker je već rekao da je svom službenom vozaču obećao slobodan vikend. Rekao sam mu da je bolje da na takav duži put otputuje terenskim vozilom, a ne osobnim automobilom. Kad su došli do Dugopolja, Vukojević je ostao u Splitu. Na povratku s pogreba u njega i sina zabio se vozač šlepera pod utjecajem alkohola. To je cijeli misterij. Dovoljno je reći da u Dravu International porezna uprava dolazi otprilike sedam puta godišnje", kazao je Gobac.

Demantira i političko-pokroviteljske veze s Vladimirom Šeksom i kaže da je potpredsjednik Sabora za njegovu reciklažnu firmu doznao tek nedavno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doznavši da je tu zaposleno tristo ljudi, upitao nas je može li nam kako pomoći da unaprijedimo poslovanje. Rekli smo da nemamo osobitih problema", kazao je Gobac i osudio one koji mu imputiraju da je ta tvrtka dobila privilegirani kredit Hrvatske banke za obnovu i razvoj zbog Šeksa.

Vezani članci:

arti-201012280098006 arti-201012130209006 arti-201012230592006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo