BRISANJE U GMAILU / Kako isprazniti Gmail mailbox: savjeti za brisanje nepotrebnih mailova

Image
Foto: Pixabay

Zanima vas kako isprazniti mailbox? Ne brinite, mi vam donosimo vodič kroz brisanje nepotrebnih mailova u Gmailu

9.12.2017.
9:10
Pixabay
VOYO logo

Ne znate kako isprazniti mailbox u Gmailu? Da bismo vam u tome pomogli, donosimo vam savjete za brzo i jednostavno brisanje nepotrebnih mailova.

S obzirom na to da sve češće i češće komuniciramo putem maila, bila to riječ o dopisivanju s prijateljima, bilo to poslovno dopisivanje, nerijetko se dogodi da naš mailbox bude pretrpan. U tom slučaju ne možemo primati nove mailove što nam može prouzročiti velike probleme, posebno ako nam mailovi trebaju za posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mailbox je bez problema moguće isprazniti te tako spriječiti nepotrebne probleme. Gmail svojim korisnicima nudi brisanje nepotrebnih mailova u samo nekoliko klikova. U tražilicu upišite i pronađite stare poruke koje vam više ne trebaju te vam samo zauzimaju prostor za važnije emailove. Označite sve nepotrebne mailove te ih jednostavno obrišite pomoću opcije brisanja.

No, što ako neke poruke morate obrisati, ali ih i dalje želite zadržati? Tada se rješenje krije u spremanju mailova u PDF formatu. Za to je potrebno skinuti posebni program za spremanje email pošte. Nakon što otvorite korisnički račun u programu, jednostavno odaberite opciju automatskog spremanja mailova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo