Nije šala! / Kako funkcionira Češkaonica? 'Odaberete termin i čime ćete se češkati, štapićima, perjem...'

Image
Foto: Donna Diana Prćić/Shutterstock

Salon se nalazi na okretištu u Dubravi, a cijena tretmana je 80 kuna za pola sata ili 100 kuna sat vremena

26.4.2019.
16:07
Donna Diana Prćić/Shutterstock
VOYO logo

Zagrebački Dubec preplavljen je oglasima za Češkaonicu, salon koji se bavi češkanjem. Ukoliko se volite češkati, rezervirajte svoj termin u novootvorenom salonu u Zagrebu, piše u objavljenom oglasu. 

Nije šala! Potvrdila je to za Antenu Zagreb Ana koja stoji iza oglasa: "Radi se o salonu za češkanje u kojem se rezervira termin, odabere se trajanje termina i čime ćete se češkati. Da li će to biti sa noktima, štapićima, perjem ili raznim kistovima. Baš salon za češkanje", kazala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve zainteresirane - salon se nalazi na okretištu u Dubravi, a cijena tretmana je 80 kuna za pola sata ili 100 kuna za sat vremena. 

"Ja sam ona koja se iznimno puno voli češkati. I gledam neki ljudi se isto vole češati, ali nema ih tko. I onda sam si mislila sad ću ja otvoriti salon pa neka se i drugi imaju gdje češkati", kazala je vlasnica salona za Antenu Zagreb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salon je s radom krenuo danas, a puni su već iduća dva dana. Prvi slobodan termin možete dobiti tek od idućeg tjedna pa ako vas zanima, rezervirajte svoj termin na vrijeme. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo