Kajin: Premijerka vodi zločinačku politiku

'Dok je Sanader zaključio kako više ne može voditi Vladu, nakon čega se pokupio i otišao, premijerka Kosor odlučno vodi zemlju u propast', poručio je IDS-ov saborski zastupnik Damir Kajin.

13.4.2010.
15:42
VOYO logo

"Vlada na čelu s premijerkom Jadrankom Kosor vodi zemlju u ambis. To je zločinačka politika, pa će ova vladajuća ekipa, na čelu s predsjednicom Vlade, biti odgovornija i od samog odbjeglog bivšeg premijera Ive Sanadera. Dok je Sanader zaključio kako više ne može voditi Vladu, nakon čega se pokupio i otišao, premijerka Kosor odlučno vodi zemlju u propast", upozorio je saborski zastupnik IDS-a Damir Kajin osvrćući se na ocjene guvernera HNB-a Željka Rohatinskog da Hrvatska preživljava 'na aparatima', piše Slobodna Dalmacija.

Ne slaže se s prognozom Ljube Jurčića kako nitko neće poželjeti preuzeti vlast, zbog potrebe provođenja radikalnih reformi, poput rezanja javne potrošnje, te pada mirovina i plaća, uvjeren kako su brži, prijevremeni parlamentarni izbori jedini izlaz iz postojeće krize

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kukuriku savez (SDP, HNS i IDS) borit će se za preuzimanje vlasti, što je dužnost oporbe, koja svojom političkom vizijom može pokrenuti zemlju iz ove agonije. Bit će teško, ali treba govoriti istinu i povući poteze, koji neće dovesti do aplaudiranja, sve u cilju da se Hrvatska za nekoliko godina pridruži zemljama koje izlaze iz recesije. Došlo je vrijeme borbe za opstanak. Ili će se sve podrediti gospodarskom opstanku, ili ćemo se kao zemlja i nacija urušiti u agoniji beznađa", istaknuo je Kajin.

Zamjera premijerki što se bavi ženskom guzom u promidžbenom spotu HTZ-a, umjesto rješavanjem gorućih ekonomskih problema u državi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kamo sreće da imamo više ovakvih guza na Jadranu. Neka pati koga smeta, meni je ova guza lijepa! Pa makar u njoj premijerka vidjela seksizam", poručio je Kajin.

Prethodni članci:

arti-201004120353006 arti-201004120869006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike