Švedska opomena / 'Kad se probudimo vidjet ćemo samo dva boda': Stepančić 'priznao' da su zeznuli navijače porazom od Švedske

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Više tisuća praznih stolica u zagrebačkoj Areni Luka Stepančić je objasnio time što su 'zeznuli' navijače, koji su očekivali da će prvu utakmicu igrati u subotu

18.1.2018.
23:55
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

"Sutra kad se probudimo vidjet ćemo dva boda i to je ono što je bitno. Problem je bio što se na tri, četiri razlike nismo uspjeli odvojiti i smiriti utakmicu. Stalno smo im davali povod da se vrate. Na kraju, jedna dobra obrana, dobar napad i dva boda su tu", kazao je nakon utakmice Luka Stepančić.

Kako protiv Norveške? - "Švedska nam mora biti opomena. To je skandinavski rukomet, to su ekipe koje najbolje u svijetu kažnjavaju svaku pogrešku. Oni će kazniti bilo kakvu izgubljenu loptu. Treba smiriti igru, puno više imati strpljenja, spriječiti polukontru i s obranom kakva je danas bila, koja je bila dobra jer smo primili samo 23 gola, idemo tražiti šansu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera? - "Mi smo zeznuli. Trebali smo igrati u subotu, sigurno da ljudi nisu očekivali da će u četvrtak na utakmicu. Koliko sam čuo subota je rasprodana, tako da s obzirom na sve okolnosti bilo je dobro, posebno na kraju", kazao je Stepančić, uz Mamića prvi hrvatski strijelac protiv Bjelorusije s pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo