Kad Bandić 'časti' građani daju milijune kuna

Besplatan prijevoz do gradskih groblja na blagdan Svih svetih dar je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, no ceh od dva milijuna kuna ipak će na kraju platiti građani Zagreba.

2.11.2011.
10:50
VOYO logo

''Jako smo zadovoljni ZET-ovom organizacijom koja je funkcionirala besprijekorno, a cijeli taj posao procjenjujemo na oko dva milijuna kuna koje će nam uplatiti Grad'', kazao je glasnogovornik Zagrebačkog holdinga Dušan Viro.

Tako ispada da će besplatan prijevoz do gradskih groblja na blagdan Svih svetih, što je 'dar' zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, na kraju platiti stanovnici Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZET-u nedostaje 400 milijuna kuna

Gradonačelnik Bandić zažmirio je na oba oka na potraživanja ZET-a koja su se popela na gotovo milijardu kuna. Naime, Holdingovoj podružnici nedostaje gotovo 400 milijuna kuna gradskog novca kako bi se uopće održala funkcionalnost.

Također, postavlja se pitanje je li plaćanje karata za gotovo pola milijuna građana u posljednja dva dana Bandićeva želja da svima omogući odlazak na groblja najmilijih ili samo predizborna taktika?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo