JURIČAN PODBADA ŠKORU: / 'Kako mu je krenulo, mogao bi se taj stručnjak za vagine za dva tjedna vratiti na posao na parking'

Image
Foto: Daruo Juričan / Facebook

'Kume, čuvaj posao na parkingu za Škoru!

20.6.2020.
15:22
Daruo Juričan / Facebook
VOYO logo

Redatelj i bivši predsjednički kandidat Dario Juričan na Facebooku je "ubo" svoga sukandidata s predsjedničkih izbora, a sada lidera Domovinskog pokreta Miroslava Škoru koji je opet u izbornoj kampanji. Juričan se fotografirao kod naplatne rampe parkirališta pokraj bolnice merkur u Zagrebu. Škoro i njegova supruga donedavno su bili suvlasnici tog parkirališta gdje se sat vremena parkiranja najskupji u Zagrebu - 15 kuna.

Image
ŠKORO O POBAČAJU: /

'Ako žena zatrudni nakon silovanja onda se mora dogovoriti s obitelji što će učiniti'

Image
ŠKORO O POBAČAJU: /

'Ako žena zatrudni nakon silovanja onda se mora dogovoriti s obitelji što će učiniti'

'Kume, čuvaj posao na parkingu za Škoru!'

"Kume, čuvaj posao na parkingu za Škoru! Kako je Škori krenulo, mogao bi se taj stručnjak za vagine za dva tjedna vratiti na posao na parking", napisao je Juričan uz fotografiju objavljenu na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazovajući ga "stručnjakom za vagine" Juričan je aludirao na nedavnu Škorinu izjavu koja je izazvala buru u javnosti.

"Ako žena zatrudni nakon silovanja, onda se mora dogovoriti s obitelji što će učiniti", kazao je Škoro tijekom jednog televizijskog sučeljavanja s Gordanom Jandrokovićem iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodao udjele u tvrtki koja masno naplaćuje parkiranje

Što se tiče parkirališta kod KB Merkur, Škoro je proljetos izjavio da je suvlasnik tvrtke MB Kvadrat koja ondje naplaćuje parkiranje.

"Ja sam suvlasnik, nisam direktor. Ne pravdam se, ali sve cijene, pa tako i tu, određuje tržište. Prema tome, tamo nije cijeli dan vrijednost parkinga 15 kuna. To se zove tržište", kazao je Škoro u ožujku. U svibnju je, pak, objavljeno da je prodao udjele u toj tvrtki, koje je (ot)kupio njegov dotadašnji poslovni partner Branko Žibrat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja se da je to bio poslovni manevar radi sudjelovanja u izbornoj kampanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo