Josipović: T-Com i VIPnet trebaju platiti MORH-u

Ivo Josipović komentirao je izjavu ministra Kotromanovića o tome da VIP i T-Com 15 godina MORH-u nisu plaćali naknadu za korištenje releja.

10.3.2012.
14:55
VOYO logo

Na susretu s građanima na kavi predsjednik Ivo Josipović pitan je kako komentira Vladinu odluku prema kojoj ministri mogu zapošljavati najbliže suradnike bez javnog natječaja, a Josipović je odgovorio kako je riječ o novom konceptu prema kojem će ubuduće oni koji dobiju izbore jedan dio tima dovoditi sa sobom, ali će nakon završetka mandat svi ti ljudi otići.

''Ideja je zanimljiva i mogla bi podignuti kvalitetu rada u državnoj upravi'', smatra Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je izjavu ministra Kotromanovića o tome da VIP i T-Com 15 godina MORH-u nisu plaćali naknadu za korištenje releja. Rekao je kako očekuje da će telekom operateri, kao i ostale tvrtke koje koriste javnu infrastrukturu, sudjelovati u troškovima, jer je to ''pravedno, zakonito i moralno'', piše HRT.

Komentirajući najavu predsjednika Sabora Borisa Šprema da će uvesti kodeks ponašanja i kažnjavati zastupnike, Josipović je odgovorio kako je u ovom slučaju najvažnija javna percepcija i javna osuda političara koji naprave izgrede. To je njima najteža kazna, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo