Josipović je pretjerao napadom na moju suprugu

3.1.2010.
2:46
VOYO logo

"To što se obrušio na intimu mog doma i na moju suprugu je ispod svakog kriterija. To nikada ne bih napravio. Mora postojati crta ispod koje se ne ide", ustvrdio je nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić koji se na televiziji Z1 pojavio pola sata prije ponoći kako bi gostovao u Noćnoj mori Željka Malnara. Bandić je rekao da na takav napad svog protukandidata Josipovića očekuje reakciju udruga koje se bave "zaštitom intime doma i prava žena".

Bandić je isto tako naveo kako već u ponedjeljak očekuje očitovanja Glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od Bajića očekujem da se očituje o optužbama vezanima za zamjenu zemljišta Croatia Busa, a od Karamarka i Ravnateljstva policije da reagiraju vezano za navode o napadu na gospodina Rađenovića", rekao je Bandić.

Bandić je time reagirao na Josipovićeve navode da je "uprljao sve do čega je došao, pa sada želi i sve druge uprljati i uvaljati u blato".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Blato iz kojega izlazi korupcija, blato iz kojeg je izašla batina kojom je Rađenović dobio po leđima. Vjerujem da će građani to prepoznati i da neće dozvoliti da prljavom igrom uprlja demokraciju i izbore u Hrvatskoj", poručio je u subotu Josipović.

"Spreman sam odgovarati i bude li uporišta da se bilo kakva nepodopština veže za moje ime spreman sam sutra odustati od kandidature jer mi je važnija čast od bilo koje funkcije. No, do toga neće doći i 10. siječnja bit će referendum na kojem će se glasati za ili protiv jednoumlja. Birači će reći odlučno ne jednoumlju i to me veseli", rekao je Bandić te ponovio optužbe o navodno nečasnim radnjama Ive Josipovića vezanima za Komercijalnu banku te ga optužio da je zbog ZAMP-a "idejni tvorac harača nad haračima što znaju svi ugostitelji"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je, prema vlastitoj interpretaciji, u Malnarovu emisiju došao spontano. "Vratio sam se iz Osijeka. Supruga Vesna mi je rekla da me pokušavate dobiti na telefon kako bi došao u emisiju. Presvukao sam se i dopješačio ovamo", ispričao je Bandić koji je prvih 20 minuta gostovanja slušao javljanja da bi posljednjih pet minuta iskoristio za odgovor Josipoviću.

Prethodni članci:

arti-201001020058006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo