PALADINO PRONAŠAO NOVU KLINIKU: / 'Njegovo znanje i iskustvo donijet će nam dodatnu vrijednost za dobrobit naših pacijenata'

Image
Foto: Pixsell
17.4.2018.
12:44
Pixsell
VOYO logo

Prof. dr. sc. Josip Paladino od danas je stalni član stručnog tima Radiochirurgije Zagreb, poliklinike iz Svete Nedelje koja se bavi dijagnostikom i liječenjem karcinoma, priopćeno je iz te poliklinike iz koje također navode kako će područje Paladinova rada biti radiokirurgija mozga i kralježnice.

Image
DIRLJIVE ISPOVIJESTI PALADINOVIH PACIJENATA: /

'Vi ste za mene čovjek anđeo i vama dugujem svaki otkucaj svog srca'

Image
DIRLJIVE ISPOVIJESTI PALADINOVIH PACIJENATA: /

'Vi ste za mene čovjek anđeo i vama dugujem svaki otkucaj svog srca'

"Drago nam je što će kolega Paladino u našoj poliklinici nastaviti svoju uspješnu karijeru, a njegovo znanje i bogato iskustvo donijet će Radiochirurgiji dodanu vrijednost za dobrobit naših pacijenata. Radujem se zajedničkom radu, poglavito na novim projektima kao što je razvoj adaptivne hibridne kirurgije koju ćemo izvoditi u suradnji s drugim neurokiruškim centrima u zemlji i inozemstvu", izjavio je ravnatelj Radiochirurgije Zagreb prof. dr. sc. Dragan Schwarz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Paladino, kojeme su nedavno otkazali ugovor na Rebru, jedan je od najuglednijih hrvatskih neurokirurga i profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U području stereotaksične radiokirurgije ima 14-godišnje iskustvo.

Pridonio je razvoju kirurgije hipofiznog područja, razradio vlastiti minimalno invazivni pristup procesima lubanjske osnovice, a konstruirao je i kontaktnu ultrazvučnu mikrosondu s primjenom u minimalno invazivnim neurokirurškim zahvatima, ali i u drugim kirurškim strukama. Ujedno je iznimno hvaljen među svijim pacijentima koji uz to što je vrstan liječnik kažu kako je riječ i o velikom čovjeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poliklinika u kojoj će od sada raditi svrstala se među najnaprednije europske klinike za liječenje karcinoma. U samo godinu dana od početka rada, tim stručnjaka poliklinike obavio je više od 400 radiokirurških zahvata od kojih su neki prvi put izvedeni na području Hrvatske te spadaju u sam svjetski vrh poput radiokirurške operacije gušterače, prostate i operacije više od 10 metastaza na plućima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo