POTROŠAČI, ALARM! /

Povlače namaz iz trgovina jer se topi: 'Dogodilo se, upozoravamo na to pet godina!'

Image
Foto: Bobo/Pixsell

Ako ste navedene proizvode kupili na prodajnim mjestima KTC-a, molimo da nam se javite s računom", napominju iz ovog trgovačkog lanca

1.10.2024.
15:14
Bobo/Pixsell
VOYO logo

Zbog promjena u temperaturi uslijed nepravilne manipulacije i skladištenja, povlači se proizvod Margo Light 225 g, s rokom upotrebe do 20. siječnja 2025., izvijestili su iz KTC-a. Iako je proizvod zdravstveno ispravan, iz trgovine navode da je funkcionalno i kvalitativno nezadovoljavajući.

"Ova obavijest odnosi se samo za proizvod Margo Light 225g navedenog datuma upotrebljivo do 20. siječnja 2025.", napomenuli su iz KTC-a i pozvali kupce da se računom jave u trgovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dogodilo se i to”

Na ovu su obavijest reagirali i na Facebook stranici "Halo, inspektore" koju je pokrenuo Europski centar izvrsnosti potrošača – ECIP. Naveli su da već godinama upozoravaju na neispravno skladištenje proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"DOGODILO SE I TO: OPOZIV ZBOG OTAPANJA PROIZVODA!" Pet godina pišemo o problemima s promjenama na i u proizvodima koji zbog manipulacije u transportu i logistici (prije svega skladištenju) te promjeni temperature, mijenjaju svoj oblik, tope se ili se – pokvare.

Iz prodaje se povlači i proizvod Extra s paprikom pileća posebna kobasica 350 g, proizvođača Perutnina Ptuj zbog prisutnosti alergena – soje u proizvodu. Iz KTC-a upozoravaju da može predstavljati rizik po zdravlje potrošača osjetljivih na istu dok ga osobe koje nisu alergične mogu i dalje upotrebljavati bez ograničenja. Ova obavijest odnosi se samo za proizvod navedenog datuma upotrebljivo do 12.10.2024.

"Ako ste navedene proizvode kupili na prodajnim mjestima KTC-a, molimo da nam se javite s računom", napominju iz ovog trgovačkog lanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Prosvjed umirovljenika u središtu Zagreba. Traže da mirovina bude 60 posto prosjećne plaće

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo