JOŠ JEDNA PRIČA O GROZOMORNIM UVJETIMA: / Ovo je zbilja gnjusno, a tu su smjestili i djecu na praksi

Image
Foto: Facebook

Žena kaže da je digla frku i zaprijetila tužbom

9.8.2018.
19:13
Facebook
VOYO logo

Nije tajna da pojedini ugostitelji i iznajmljivači na Jadranu koji zapošljavaju sezonce za iste ne osiguravaju dovoljno humane uvjete pa svako malo izađu fotografije sramotnih smještaja koje se onda šire društvenim mrežama. Ovih dana na meti je hotel Park u Bolu na Braču.

Jedna je gospođa na Facebooku objavila fotografije groznog smještaja za sezonce, u koji su smjestili i djecu na praksi. U takve uvjete smještaj ih BlueSun grupacija, kaže gospođa koja je objavila fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi kako su ljudi smješteni u sobe bez klima uređaja, interneta, televizije, ali i higijene.

'Nisam negativna osoba i ne volim konflikte i svađe, ali moram vas pitati dragi roditelji i prijatelji da li bi vi dozvolili boravak djetetu mjesec dana u ovakvim uvjetima? To je soba hotela Park u Bolu na Braču gdje BlueSun grupacija smješta sezonske radnike i djecu praktikante. Rade i uče se u 4 luksuzna hotela, a u smještaju za osoblje nemaju ni klimu ni wifi ni tv bez čega i mogu, ali da nije tako zmazano i smrdljivo. Slike kupaonice me sram objaviti u kojoj je tuš kada žuta, puna gljivica i plijesni i mravi i žohari izlaze iz nje. Opet u 21.st.i s tolikom lovom koju zarađuju mogli su im bar ventilator staviti u sobu. Uz svu zmazanoću i nehumane uvjete boravka, najveća greška im je što su u sobu mog sina i njegovog školskog kolege od 15 godina stavili trećeg cimera, sezonskog radnika, koji je punoljetan i koji ih maltretira i koji se nikako ne može integrirati sa djecom koja su ovdje u pratnji odgajatelja. Digla sam frku, zaprijetila se raskidom ugovora, sudskom tužbom, novinarima i stvari se u ova tri dana pozitivno rješavaju za moje dijete, ali ne mogu se izboriti za svu djecu koja su ovdje. Samo mogu reći vlasniku grupacije g. Andabak da ga sram može biti!!!', objavila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo