JOŠ IMA DOBRIH LJUDI / Pronašli nestalog psa i odbili Porsche koji vlasnik nudi na dar

Više od tjedan dana o nestalanom Čiki se brinula obitelj Gjanić na zagrebačkom Miroševcu. Iako im je Borna Jakušić, vlasnik psa, kao nagradu nudio Porsche iz 1979. godine, odbili su.

12.4.2015.
16:38
VOYO logo

"Čiko je pronađen danas, našao ga je jedan čovjek u Maksimiru još prije tjedan dana. Svaki dan ga je šetao po parku u nadi da će naći vlasnika, ali valjda smo se cijelo vrijeme mimoilazili", otkrio je za TelegramBorna Jakušić.

Ovaj 27-godišnji dečko s Volovčice tragao je za svoj ljubimcem, američkim stafordskim terijerom još od Uskrsa kad mu se izgubio trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma pas je cijelo vrijeme bio kod obitelji tog čovjeka koji ga je pronašao. Nisu htjeli uzeti Porschea od mene. Rekao sam im da mi stvarno nije problem i da ga mogu sad odmah prodati i dati im novce, ali nije htio ni čuti", kaže Borna.

Riječ je o socijalno ugroženoj obitelji Gjanić pa sad s prijateljem Antonijem Jurčevićem, koji mu je pomagao naći Čiku, planira humanitarnu akciju kako bi se pomogli malenom Romanu, sinu čovjeka koji je pronašao Čiku, da dobije bicikl i još ponešto što je dječačiću potrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo