JESU LI UKRALI I VAŠ LAJK? / Promijenili ime popularnoj stranici i upregli je u prljavu kampanju

Image
Foto: Screenshot
2.11.2015.
13:31
Screenshot
VOYO logo

O čemu se radi? Do prije nekoliko mjeseci promijeniti ime Facebook stranice bila je gotovo nemoguća misija, međutim, Facebook je promijenio pravila, a to su lukavo iskoristili administratori stranice "Uživo iz zagrebačkih tramvaja", nastale po uzoru na druga internetska mjesta na kojima slučajni prolaznici dijele fotografije koje su uspjeli "uloviti" u javnom prijevozu, piše Netokracija.com.

Tko zna koga pratite

Ako ste bili njezin fan, sada ćete primijetiti da te stranice više nema, a da ste odjednom postali fan stranice Uživo iz slučajne države, posvećenu blaćenju lika i djela Zorana Milanovića i njegove vlade. Stranica ima malo manje od stotinu tisuća fanova, većinom zarađenih na račun starog imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stranica sa zabavnim sadržajem koje ste u nekom trenutku popratili, odnosno lajkali možda ima na tisuće, a od kada je Facebook promijenio pravila, tko zna čiji ste fan postali. Možda je vrijeme da malo pročistite svoje lajkove?

Nije to jedini slučaj prljave predizborne kampanje - nedavno smo pisali o stranici hrvatskaraste.com, čiji su vlasnici pametno iskoristili činjenicu da SDP nije zakupio sve moguće domene s imenom svoje koalicije, već samo hrvatskaraste.org, te su iskopirali do zadnjeg detalja stranicu SDP-ove koalicije i ispunili je sadržajem u kojem blate Milanovića, SDP i njegove partnere, kao i rezultate vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o tome pročitajte ovdje: NE BIRAJU SE SREDSTVA: Evo kako izgleda prljava kampanja

Image
NE BIRAJU SE SREDSTVA: /

Evo kako izgleda prljava kampanja

Image
NE BIRAJU SE SREDSTVA: /

Evo kako izgleda prljava kampanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo