naprijed, dinamo! / Jeste li spremni za večerašnji spektakl? Na Maksimiru će biti toplo i bez kiše, ali vjetrovito

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Temperatura će biti vrlo ugodna, znatno iznad prosjeka za ovo, još uvijek zimsko, doba godine

7.3.2019.
9:55
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Večeras u 18 sati i 55 minuta počinje još jedna Dinamova utakmica u Europskoj ligi, ona osmine finala, protiv portugalske Benfice. Sve su karte rasprodane, očekuje se pun stadion, pa smo mi ponovno upitali našeg meteorologa Nikolu Vikić-Topića kakve vremenske prilike mogu očekivati navijači i igrači.

Image
Foto: Vijesti.hr

Na području Maksimira večer će biti malo do umjereno oblačna, bez mogućnosti za kišu. Temperatura će biti vrlo ugodna, znatno iznad prosjeka za ovo, još uvijek zimsko, doba godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Prije početka utakmice bit će 18 °C, na poluvremenu 16 °C, a na kraju utakmice 15 °C. Doduše, pomalo neugodan će osjećaj gledateljima stvarati vjetar. On će taman predvečer početi slabjeti, pa će biti manje vjetrovito nego tijekom dana, no i dalje su mogući udari od oko 40 km/h što je prema meteorološkoj kvalifikaciji umjeren do jak vjetar. Ipak, s obzirom na to da će puhati s jugozapada, riječ je o relativnom toplom vjetru. Uz to, vlažnost zraka bit će oko 50 % što je ugodno, tako da, sve u svemu, možemo reći da će vremenski uvjeti biti gotovo pa savršeni, kako za gledatelje tako i za igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ipak jeste pomalo zimogrozni, uzmite više slojeva odjeće i to po mogućnosti one koja pruža dobru zaštitu od vjetra, a ponovno vrijedi i ona mudrost da će vas najbolje zagrijati navijanje, pjevanje i skakanje! Naprijed, Dinamo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo