pripreme u jeku / Jeste li spremni za najljući koncert godine?

Za nešto više od tjedan dana u Zagrebu na red napokon dolazi glavni ovoljetni rock spektakl - koncert legendarnih Red Hot Chili Peppersa. Metropola se sutra počinje spremati za njihov dolazak, a kako i čime, te što nas sve očekuje u ovom posebnom glazbenom doživljaju, doznajte u prilogu!

21.8.2012.
18:15
VOYO logo

Sve je spremno za dolazak jednog od najvećih rock bendova današnjice. Iako Red Hot Chili Peppers u Hrvatsku dolaze tek uoči velikog koncerta, koji će se održati u srijedu, 29. kolovoza, zagrebački hipodrom od sutra postaje poprište velikih radova. Treba, naime, u velikom stilu udomiti ovu raskošnu produkciju.

"Dolazi 25 kamiona opreme, bit će tri velika video zida, koji će nam pružiti veliki vizualni spektakl", kazala je Marina Mazić-Bandić iz Adria Entertainment.

Anthony Kiedis i njegova glazbena ekipa najvjerojatnije dolaze u velikom društvu, a organizatori su se potrudili da im ništa ne nedostaje.

"Postoji mogućnost da će doći sa svojim obiteljima, a mi ćemo im pripremiti lounge gdje će moći uživati. Između ostaloga, pripremit ćemo im i naša tradicionalna jela", dodala je Mazić-Bandić.

Od rockera njihova kalibra očekivali smo i velike zvjezdane zahtjeve, ali oni su, kažu organizatori, iznenađujuće jednostavni i skromni.

"Na naše iznenađenje, nije bilo takvih zahtjeva. Ali u principu, svi veliki bendovi, malo manje poznati izvođači žele se istaknuti. RHCP bili su jednostavni za surađivati i jako nam je drago zbog toga", naglasila je.

Koncert počinje u 21 sat, a neporedno prije njih na velikoj će pozornici zasvirati Hrvatska glazbena atrakcija koju čine Luka Šulić i Stjepan Hauser.

Iako je do koncerta ostalo još tjedan dana, već je planulo 30.000 ulaznica. Dokaz više da su Peppersi još uvijek u punoj snazi, te da smo, unatoč nekim drugim glazbenim izazovima, i dalje prava rock nacija!

RTL vas vodi na najljući koncert godine! Osvojite ulaznice za FAN PIT!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo