POTPUNA TRANSFORMACIJA PRED KAMERAMA / Jeste li skužili što se dogodilo Kolindi i Milanoviću? 'Loše sam. Previše se pije. To su činjenice'

Kolinda Grabar Kitarović doživjela je pravu transformaciju kad je njezina politička karijera završila

27.1.2023.
9:09
VOYO logo

Zoran Milanović u politici je već duži niz godina. Prvo je bio na čelu SDP-a, a zatim u premijerskoj fotelji, sada je predsjednik Republike. Ipak, priznaje kako ga je posao političara u potpunosti promijenio.

"Loše sam. Prije sam mogao ići trčati na Sljeme, voziti bicikl, ići na Biokovo nakon cijele noći posla. Sve to dok sam bio premijer. Puno se sjedi, previše se pije. Nezdravo se živi i to su činjenice, ne želim više živjeti kao kad sam imao 45 godina", rekao je Milanović u svojoj jučerašnjoj izjavi novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno više radnog staža od Milanovića ima veteran hrvatske politike Vladimir Šeks. Jedan je od tvoraca Ustava, ali i HDZ-a. U Hrvatskom saboru bio je i predsjednik i potpredsjednik i zastupnik.

Politička konkurencija, po radnom stažu, mu je Furio Radin, najdugovječniji saborski zastupnik. Tamo je od 1992. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tajna moje dugovječnosti je što mi nitko nikad nije naređivao. Meni osobno su se promijenile godine, tada sam ih imao 42, a sad ih imam 30 više", kazao je Radin.

Image
AJME MENI, DI JE OVO?! /

Kolinda se oglasila prije početka utakmice, a njezini obožavatelji su u deliriju: 'Bože, kako si lijepa'

Image
AJME MENI, DI JE OVO?! /

Kolinda se oglasila prije početka utakmice, a njezini obožavatelji su u deliriju: 'Bože, kako si lijepa'

Velike transformacije

Svi oni prošli su različite transformacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi se mi mijenjamo, pa tako i oni. Njihov posao zna biti težak, stresan, zato se najčešće udebljaju, posijede, kod nekih je to vidljivo više kod nekih manje", objasnio je Petar Tanta, komunikacijski stručnjak za RTL Danas.

Od europarlamentarca do premijera i Andrej Plenković je često znao priznati kako uz posao političara ide neuredan način života, manjak rekreacije i povišena količina stresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Otišao je stres s Pantovčaka'

Kolinda Grabar Kitarović pravu transformaciju je doživjela kada je njezina politička karijera završila. Potpuno je drukčije izgledala kad je prve političke korake tek napravila. Sada dok volontira u Olimpijskom odboru, predah od političkih peripetija, dobro joj stoji.

"Imamo paradoks, dok su na vlasti, cijeli njihov fizički izgled ide nagore, iako se trude to zamaskirati i onda imate slučaj Kolinde Grabar Kitarović, koja izgleda sada bolje, stesala se i općenito izgleda bolje nego kad je bila predsjednica, otišao je stres s Pantovčaka", pojasnio je Tanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo