'OVAJ KLINAC ĆE ME DOTUĆI' / Pernar na krstarenju Karibima izludio iskusnu skipericu: 'Najgori učenik kojeg sam ikad imala'

Image
Foto: Captain Lexi blog

Ivan Pernar je, čini se, doslovno shvatio frazu 'odmaknuti se od svega', ali nastavlja po starom te na jedrenju Karibima zadaje probleme iskusnoj kanadskoj skiperici

20.1.2022.
10:31
Captain Lexi blog
VOYO logo

Bivši saborski zastupnik i prvak u izbacivanju iz Sabora, Ivan Pernar, doslovno je shvatio frazu "odmaknuti se od svega". Nakon političke karijere pokušava se okušati u nautici. Prošlog je ljeta osnivač Živog zida bukirao turističke izlete brodom na dubrovačkoj Peskariji, a sad je doslovno završio na brodu.

O tome domaća javnost pojma ne bi imala da nije kapetanice Lexi, kanadske blogerice i skiperice koja je ugostila Pernara na svojoj jedrilici krstareći Karibima. Objavila je 10-minutni video na YouTubeu, ali i napisala urnebesan blog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIMILA GA NA BROD /

Pernar završio na blogu jedriličarke, jedva izlazi na kraj s njim: 'Jede kao konj, a ima pažnju poput zlatne ribice'

Image
PRIMILA GA NA BROD /

Pernar završio na blogu jedriličarke, jedva izlazi na kraj s njim: 'Jede kao konj, a ima pažnju poput zlatne ribice'

Tvrdi da Pernar ima pažnju na nivou zlatne ribice, da jede kao konj, da je ovisan o mobitelu, da je najgori učenik kojeg je ikad imala i ne može vezati ni običan čvor. Ipak, dodala je da Pernar ostaje kod nje do ožujka kako bi joj pomogao jedrilicu Wild Child vratiti na Bahame.

Aktivan na Instagramu

On pak na svom Instagramu redovito objavljuje nove dogodovštine sa svoje karipske avanture. "Dragi prijatelji, nalazim se u Cumberland Bayju. To je jedan mali zaljev na otoku Svetom Vincentu", govori Pernar u videu, a potom se vidi koje sve zadatke ima na jedrilici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kormilo će ići samo od sebe. Znači, vi ne morate stalno vrtjeti ovaj kotač i natezati se s njim", pojasnio je neke osnove upravljanja brodom. Ipak, ne čini se sve tako jednostavnim.

'Kao propali student'

"Ostavim ga samog i kažem mu: 'Vježbaj čvorove'. On to ne radi. Automatski uzima mobitel, a sve što sam rekla mu uđe na jedno, a izađe na drugo uho. Čini se da ima pažnju zlatne ribice. Vrlo je inteligentan, ali krajnje neusredotočen. Priuštila sam mu najbolje jedrenje koje je ikad mogao dobiti, a on kao propali student. Ponavljala sam mu uvijek iznova, kao što se uči retardirano dijete, a on još uvijek ne može vezati običan čvor. Ovaj klinac će me dotući", napisala je, između ostalog, kapetanica Lexi u svom blogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo