Jedanaestogodišnjakinja u Našicama pala u otvoren šaht

Jedanaestogodišnja djevojčica iz Našica doživjela je nesreću pri povratku iz škole. Ne vidjevši od snijega da je šaht pred njom otvoren, upala je u otvor dubine 70 i širine 30 centimetara.

13.12.2012.
12:30
VOYO logo

Jedanaestogodišnja djevojčica upala je u nezaštićeni otvor za oborinsku odvodnju u Strossmayerovoj ulici u Našicama. Dogodilo se to kada se s prijateljicama vraćala kući iz škole. Odmah je pozvana Hitna, a curica je nakon pregleda dobila Schanzov ovratnik. Slučaj je prijavljen i policiji, a za odgovornost je prozvana tvrtka koja u spornoj ulici obavlja radove na stazi i odvodnji te je šahtove ostavila otvorene, piše Glas Slavonije.

'Upozoravali smo ih da stave zaštitu'

"Upozoravali smo nadležne iz poduzeća da postave zaštitu, međutim nisu ništa učinili. Kćerka je pala u snijegom prekriven otvor dubine 70 i širine 30 centimetara. Pala je objema nogama i dobro da je imala torbu jer ju je ipak malo zaštitila te spriječila veću tragediju. U šahtu je bilo zaleđene vode, tako da je kući došla mokra i plava", ispričala je majka djevojčice dodajući kako se šef gradilišta tvrtke ispričao obitelji, te obećao da će otvore zaštititi daskama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo