PIRATI S KARIBA - TREĆI DIO / Jedan od najvećih filmskih hitova u subotu na RTL-u!

Veliki blockbuster i završni dio trilogije o avanturama Jacka Sparrowa, "Pirati s Kariba: Na kraju svijeta", koji krešendom zaokružuje ovaj popularni svjetski fenomen i filmski serijal, po prvi puta na RTL Televiziji prikazat će se ovu subotu u 20 sati.

4.4.2013.
18:13
VOYO logo

Originala ekipa, uključujući redatelja i glumce, i u trećem je dijelu ostala nepromijenjena. A Johnny Depp, ako je i postojao netko tko nije čuo za njega, ovom je trilogijom ostvario planetarnu slavu, a trilogija je utržila nevjerojatnih 2 milijarde i 700 milijuna dolara te postala jedan od najvećih filmskih hitova svim vremena.

U posljednjem nastavku, kapetan Jack Sparrow (Johnny Depp) zatočen je u klopci Davyja Jonesa, a Leteći Holandez i Davy Jones (Bill Nighy) su pod kontrolom istočnoindijske trgovačke kompanije i lorda Cutlera Becketta (Tom Hollander), koji je odlučio očistiti mora od svih pirata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Trilogija 'Pirati s Kariba' je utržila nevjerojatnih 2 milijarde i 700 milijuna dolara.

Will Turner (Orlando Bloom) i Elizabeth Swann (Kiera Knightly) moraju se udružiti s kapetanom Barbossom (Geoffrey Rush) žele li starog prijatelja Jacka izbaviti iz zamke u kojoj očajava. Will, Elizabeth i Barbossa zovu pirate sa svih krajeva svijeta, uključujući azijskog pirata (Chow Yun-Fat) da se udruže i oslobode božicu Calypso, ukletu ljubavnicu Davyja Jonesa kako bi im pomogla te osigurala budućnost i slobodu svih pirata svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

U epskoj bitci protiv Becketta, Jonesa i admirala Jamesa Norringtona (Jack Davenport) odlučuje se o sudbini pirata čitavog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo