SVI SE PITAJU NAKON FINALA / Je li veza između Marka i Ines gotova?

Image
Foto: RTL

Smrtonosni ugriz koji je nagovijestio kraj jedne velike ljubavi ostavio je u neizvjesnosti mnoge gledatelje RTL Televizije. Brojni pozivi i upiti pratitelja serije: 'Je li ovo zaista kraj serije', te 'je li Markova i Inesina veza gotova preplavili su sandučiće i zaštopali naše telefonske linije.

8.6.2012.
13:14
RTL
VOYO logo

Nakon 185 emitiranih epizoda i gotovo 4300 sati snimanja na setu i raznim lokacijama u Splitu serija RTL Televizije, 'Ruža vjetrova' svojim zapletima i svakodnevnim situacijama iz života najdražih obitelji osvojila je simpatije publike koja nestrpljivo očekuje nastavak serije!

Smrtonosni ugriz koji je nagovijestio kraj jedne velike ljubavi ostavio je u neizvjesnosti mnoge gledatelje RTL Televizije. Brojni pozivi i upiti pratitelja serije: 'Je li ovo zaista kraj serije', te 'je li Markova i Inesina veza gotova preplavili su 'sandučiće' i 'zaštopali' telefonske linije RTL Televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

No za Markovu i Inesinu sudbinu svi vjerni štovatelji serije morat će pričekati još nekoliko mjeseci jer su pripreme za početak snimanja druge sezone pri kraju, te najdraži glumci uskoro staju pred kamere kako bi donijeli na male ekrane nastavak velike ljubavne priče ili sasvim novi početak neke nove ljubavi.

Osim što se radi na novom scenariju, veliki kreativci preuređuju unutarnji televizijski studio od 900 m2 na kojem se nalazi čak 13 setova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Najomiljenije zlice u Hrvatskoj, Seke i Stipe, te ostatak ekipe uskoro će svojim novim dogodovštinama zauzeti mjesto na vašem najomiljenijem televizijskom programu, a do tada uronite u ljetnu shemu na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo