dlakave priče / Je li ovo najružnija nogometna frizura ikad?!

Strašno - to je bio najčešći komentar svih koji su vidjeli novu frizuru Waynea Rooneyja! Ona i ne bi bila toliko skandalozna da nogometna zvijezda nije za umetke za kosu iskrcao tisuće funti. Je li gora od legendarne Ronaldovke nad kojom se zgražao cijeli svijet?

30.5.2012.
18:01
VOYO logo

Odlučni Rooney je odlučio malo stisnuti zube, iskeširati deset tisuća funti i umetnuti novu kosu, a pravi rezultat vidljiv je tek sad. Frizura će, kad još malo naraste, biti kao legendarna Trampica, pa će i Rooneyeva kosa moći vijoriti nošena hukom tribina.    

Pitanje je hoće li njegova Engleska dogurati do finala, ali on sigurno jest. Do okršaja s dosada najružnijom nogometnom frizurom ikad. Legendarnom i dosada neprikosnovenom Ronaldovovom sa Svjetskog prvenstva 2002.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali možemo mi malo zaviriti i u kamp gdje se pripremaju naši dečki, pa da provjerimo kako se njihove kose pripremaju za Euro. Zašto ne bismo malo trivijalizirali nogomet, kad se na pripremama ionako događa ništa toliko bitno. Jedan uđe na popis, drugi s njega ispadne, a to će se sve do Eura ionako deset puta izmijeniti. Frizure su zasada jedine postojane.

Gdje su nestala ona dobra stara vremena, kad se jednostavno znalo kakvu nogmetaši moraju imati frizuru. Nisi mogao biti fudbaler bez fudbalerke, a danas izmišljaju svašta. I ne samo to - već kroje trendove. Prisjetimo se samo Ronaldovki koje su stršale oko hotela u kojem su odsjeli Relaovci kad su lani stigli u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Youtube je zato pun vodiča kako napraviti Ronaldovku. Nekako sumnjamo da će biti popularni i klipovi koji objašnjavaju kako složiti savršenu Runijevku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo