NISU NI OSTALI JEFTINI / Je li moguće? Netko na Njuškalu prodaje 2 karte za koncert Aleksandre Prijović za 8 prosječnih plaća

Image
Foto: Screenshot Njuškalo/Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Netko sa zagrebačke Trešnjevke pak prodaje sedam ulaznica, a cijena jedne je 85 eura. Riječ je o ulaznicama za gornju tribinu, a originalna početna cijena bila je 27 eura. Za donju tribinu, 'odmah blizu pozornice', na Njuškalu se karte prodaju za 150 eura. Njihova početna cijena bila je 32 eura

9.10.2023.
12:01
Screenshot Njuškalo/Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
VOYO logo

Da je Aleksandra Prijović rasprodala i četvrtu Arenu Zagreb više nije neka novost, prije bi vijest bila da najavi i novi - peti koncert. No do toga ako ne dođe, oni koji su ostalih "kratkih rukava", svoju ulaznicu mogli bi kupiti putem Njuškala.

Naime, mnogi su odlučili kupiti karte, ali pritom zaraditi. No, neki su možda malo i pretjerali pa tako je osvanuo jedan oglas na kojem se prodaju dvije karte za Prijovićku, a cijena jedne iznosi visokih pet tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"2x karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cijena po ulaznici 5000 €. Generalno, idem na koncert, ovo je cijena po kojoj bih se rastao od ulaznica, tko želi i može platiti, tu sam", napisao/la je kreator oglasa.

Netko sa zagrebačke Trešnjevke pak prodaje sedam ulaznica, a cijena jedne je 85 eura. Riječ je o ulaznicama za gornju tribinu, a originalna početna cijena bila je 27 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za donju tribinu, "odmah blizu pozornice", na Njuškalu se karte prodaju za 150 eura. Njihova početna cijena bila je 32 eura.

Ima i onih koji prodaju po "normalnoj" cijeni svoje ulaznice, ali takvih je rijetko. Podsjetimo, cijene karata za četvrti koncert, ovisno o mjestu bile su ovakve:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot Eventim
Image
Foto: Screenshot Eventim

Aleksandra Prijović prva je žena koja je uspjela rasprodati zagrebačku Arenu četiri dana zaredom. Rođena u Somboru, a odrasla u Belom Manastiru, ova će mlada pjevačica tako zasigurno obilježiti ne samo prosinac, nego i cijelu glazbenu godinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Prva je kojoj je to uspjelo! Sada za Aleksandru Prijović znaju svi: 'A tko nije čuo za nju?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo